CTP despre problema fizica pe care a acuzat-o Simona Halep la Toronto: "A avut o cadere de oligoelemente"

CTP despre problema fizica pe care a acuzat-o Simona Halep la Toronto:

In direct la sport.ro, Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep pentru efortul depus in finala si a identificat o cauya a problemelor ei fizice. Daca nu are o leziune sau o problema musculara, poate face un turneu bun si la Cincinnati si apoi o saptamana de pauza pana la US Open.

acum 56 luni (17 Aug 2015)

In direct la sport.ro, Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep pentru efortul depus in finala si a identificat o cauya a problemelor ei fizice.

"Am fost bucuros, mandru, sa vad atat inima la Simona pentru ca n-a vrut sa cedeze era vizibil ca avea probleme din ce in ce mai mari. Starea ei nu era legata numai de picior, era o stare generala de rau. Probabil dupa intreruperea asta mare aceasta a fost limita ei fizica de efort in turneul de Toronto in conditiile caldurii de acolo. Mi-a placut sa o vad ca lupta, este Simona cea pe care o stim care nu cedeaza. Aproape ca o rugam sa cedeze pentru ca era totusi evident ca nu merge nicaieri cu acest efort. Pana atunci s-a batut pe contre, cu garda jos, cu Bencic, au fost break-uri foarte multe si s-a jucat de la egal la egal. O sa joace la Cincinnati, probabil nu va juca la New Haven si este firesc sa faca lucrul acesta pentru ca e important US Open. Lucrul esential este daca are o problema la genunchi, sa fi fost o intindere sau la tendon sau ligament, pentru ca astea nu trec. Acea stare cu crampe este data de caldura, de oboseala si poate fi recuperata. Daca nu are o leziune sau o problema musculara, poate face un turneu bun si la Cincinnati si apoi o saptamana de pauza pana la US Open. Nu are numai acea defensiva pe care o stiam, acum are si acest stil de joc pe care il putem numi: loveste prima"

Simona Halep poate realiza doua performante uriase la Cincinnati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro