CTP, despre evolutiile Simonei Halep in turneul de a Madrid: "Ce mult a trecut de cand n-am mai numit-o Mangusta!"

CTP, despre evolutiile Simonei Halep in turneul de a Madrid:

"Asta-seara mi-am dat seama ce mult e de cand n-am mai vazut-o pe Simona Halep la nivelul maxim de concentrare si de incredere in sine!

acum 46 luni (7 May 2016)

Cristian Tudor Popescu a analizat evolutia Simonei Halep, remarcand forma buna pe care aceasta o traverseaza.

"Asta-seara mi-am dat seama ce mult e de cand n-am mai vazut-o pe Simona Halep la nivelul maxim de concentrare si de incredere in sine!

Ce avea de facut cu Stosur era clar: australianca poseda o singura lovitura cu care poate sparge frontul, dreapta izbita cu asezare, de care Patricia Tig s-a speriat si n-a stiut sa se fereasca. 2) Pe dreapta ii dai cand ai teren deschis si poti s-o fortezi sa loveasca in criza de timp.Le-a aplicat cu o eficienta formidabila. Ce-i drept, a avut in fata o Samantha de nerecunoscut, jucand de parca ar fi facut un chiolhan azi-noapte. Cu "pitica atomica" Dominika Cibulkova cred ca va fi un meci de nivelul finalei de la Roland Garros a Simonei cu Maria Sharapova, dar cu alt sfarsit...

N-am nicio indoiala ca primul lucru pe care i-l va spune Darren Cahill Mangustei pentru maine este "Inalta-i mingea cu spin"

Citeste AICI integral editorialul lui Cristian Tudor Popescu pe republica.ro ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro