CTP despre dezvaluirile fostei gimnaste Maria Olaru, cu privire la bataile incasate: "Adevaruri nesincere!"

CTP despre dezvaluirile fostei gimnaste Maria Olaru, cu privire la bataile incasate:

A fost campioana mondiala la individual compus si pe echipe, ceea ce nu are de-a face cu absolutul: Maria Olaru nu a obtinut vreo nota de 10 si nu a castigat niciodata o medalie de aur olimpica sau mondiala la individual, pe unul dintre cele 4 aparate, barna, sarituri, paralele, sol - in tenis asta inseamna sa fii, pe o perioada scurta de timp, nr.

acum 80 luni (1 Jun 2016)

Cristian Tudor Popescu a comentat si el afirmatiile Mariei Olaru, sub titlul "Adevaruri mincinoase!", pe republica.ro.

Dezvaluirile ar fi fost incomode daca erau facute pe vremea cand Maria Olaru era o gimnasta adolescenta, nu acum. Asta se intampla dupa caderea regimului comunist, in anii `90, prin urmare, Maria ii putea spune mamei ei, putea sa reclame la Protectia Copilului, la Politie, sa se adreseze presei pentru relele tratamente la care erau supuse ea si colegele.

Dar Maria nu a reactionat in niciun fel, a tacut malc ani de zile, a devenit, sub tratamentele "inumane", campioana olimpica si mondiala. A fost campioana mondiala la individual compus si pe echipe, ceea ce nu are de-a face cu absolutul: Maria Olaru nu a obtinut vreo nota de 10 si nu a castigat niciodata o medalie de aur olimpica sau mondiala la individual, pe unul dintre cele 4 aparate, barna, sarituri, paralele, sol - in tenis asta inseamna sa fii, pe o perioada scurta de timp, nr.

Ceea ce nu inseamna ca Maria Olaru nu e o sportiva de clasa inalta. Nu am decat o singura explicatie: ca sa faca valva aducatoare de vanzari pentru carte. ceea ce este cat se poate de comod, nu incomod.

E, fireste, libera s-o faca si sa-si aiba cititorii si admiratorii ei. Eu nu ma voi numara printre acestia, din pricina cuvantului "sinceritate" pus pe coperta. Caci a spune un adevar nu se confunda cu a fi sincer, daca adevarul acela nu e spus la timpul lui.

Iar in scris, ca si in viata, nu e obligatoriu sa fii sincer, dar e obligatoriu sa nu pretinzi ca esti sincer. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro