CTP are un repros pentru Buzarnescu: "Pe langa aspectul dizgratios al acestui fel de a fi pe teren, folclorul asta nu ajuta"

CTP are un repros pentru Buzarnescu:

"In toata istoria tenisului pe care am trait-o vreme de o jumatate de secol, nu stiu un jucator care sa fie clasat pana la 29 de ani dincolo de locul 300, iar la 30 de ani sa arate un nivel de joc si niste rezultate de Top 20, asa cum face Mihaela Buzarnescu.Finala ei de la Praga, cu marea jucatoare ceha Petra Kvitova, nr.

acum 18 luni (6 May 2018)

CTP a laudat evolutia romancei de 30 de ani, care i-a pus mari probleme cehoaicei Petra Kvitova, insa a lansat si o critica la adresa ei.

"In toata istoria tenisului pe care am trait-o vreme de o jumatate de secol, nu stiu un jucator care sa fie clasat pana la 29 de ani dincolo de locul 300, iar la 30 de ani sa arate un nivel de joc si niste rezultate de Top 20, asa cum face Mihaela Buzarnescu.Finala ei de la Praga, cu marea jucatoare ceha Petra Kvitova, nr. 2 mondial, invingatoare in 23 de turnee WTA, intre care 2 titluri la Wimbledon, a fost stransa pana la ultima minge. Mihaela a rezistat in raliuri cu Petra, a alergat exceptional, a scos ghioagele gladiatoarei cu lovituri defensiv-agresive, a punctat decisiv cand a avut ocazia cu forehandul lung de linie (lovitura ei pe care incepe s-o stie lumea in circuit) dar si cu reverul zvacnit, aproape din demivole. Kvitovei i-a fost mereu teama de Mihaela, s-a vazut asta din cele cateva racnete pe care le-a scos in momentele de reusita importante. Pe langa aspectul dizgratios al acestui fel de a fi pe teren, "folclorul" asta nici nu ajuta, dimpotriva, ii ingreuneaza concentrarea"

Citeste AICI integral opinia lui Cristian Tudor Popescu despre Mihaela Buzarnescu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro