CTP "a castigat" deja meciul cu Sharapova: reputatul jurnalist i-a explicat lui Halep ce trebuie sa faca astazi

CTP

*Dar daca Simona uita in sfarsit aceste meciuri - si ar trebui sa uite, pentru ca atunci cand pierzi de 7 ori contra unei adversare, sunt 7 meciuri!, trebuie sa intelegi ca undeva gresesti - are sanse. Sa se bata parte in parte cu rusoaica, nu trebuie sa o lase sa ia controlul meciului si sa faca aceasta punctele.

acum 80 luni (4 Oct 2017)

Simona Halep a pierdut atat de des in fata Mariei Sharapova, incat toata lumea vorbeste despre un complex pe care romanca l-a dezvoltat in fata rusoaicei. Cristian Tudor Popescu a explicat insa pentru Digi Sport de ce constanteanca a pierdut mereu in fata Mariei si ce trebuie sa faca din punct de vedere tactic pentru a iesi invingatoare din disputa de astazi, la Beijing. Daca Simona va juca asa cum a facut-o mereu pana acum cu Sharapova - adica ii va permite rusoaicei sa preia initiativa - va pierde si pentru a 8-a oara.

*Dar daca Simona uita in sfarsit aceste meciuri - si ar trebui sa uite, pentru ca atunci cand pierzi de 7 ori contra unei adversare, sunt 7 meciuri!, trebuie sa intelegi ca undeva gresesti - are sanse. - Halep) trebuie sa renunte la acest joc smart aggressive, care o ajuta sa bata alte jucatoare de top. Trebuie sa joace la risc, sa evolueze la linie, sa ia initiativa. Sa se bata parte in parte cu rusoaica, nu trebuie sa o lase sa ia controlul meciului si sa faca aceasta punctele. Sa nu mai stea pe teren, suportand un gol de presiune. Pentru ca asta creeaza Sharapova cand pleaca de pe teren si isi lasa opozanta sa astepte. Decisiv e sa nu o lasi sa ia controlul in meci. Orice, dar Simona sa nu incerce stanga-dreapta cu Sharapova, pentru ca va pierde din nou. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro