CSM Bucuresti a invins in deplasare formatia Krim Ljubljana: 33 - 30

CSM Bucuresti a invins in deplasare formatia slovena RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 33-30 (17-16), sambata, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Cele mai bune marcatoare de la CSMB au fost Cristina Neagu, 9 goluri (procentaj), Isabelle Gulden, 6 goluri, Amanda Kurtovic, 5, Iulia Curea si Marit Frafjord, cate 4.

acum 73 luni (11 Nov 2017)

CSM Bucuresti a invins in deplasare formatia slovena RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 33-30 (17-16), sambata, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucuresti, deja calificata in faza urmatoare a competitiei, nu a facut un meci prea bun si a comis multe greseli, cel putin pana in jurul minutului 40, dupa care a avut o evolutie mai sigura, in conditiile in care are un lot mult mai valoros decat formatia slovena.

CSMB a inceput bine meciul si a condus cu 3-0 dupa mai putin de cinci minute, dar s-a relaxat si a fost egalata, 4-4, in minutul 9. Campioana Romaniei a trecut din nou la conducerea jocului si a refacut diferenta de trei goluri in favoarea sa, 14-11, in minutul 21.

Krim s-a apropiat la un gol, insa tabela a aratat din nou o diferenta de trei goluri in favoarea oaspetelor in minutul 28, dupa o reusita a Cristinei Neagu (14-17). Echipa bucuresteana a avut apoi cea mai buna perioada a sa in acest meci, gresind mult mai putin, si s-a desprins in premiera la patru goluri, 25-21, in min. "Tigroaicele" au condus de mai multe ori la sase goluri, in fata unui adversar care s-a resemnat.

Krim a avut o tresarire in ultimele minute si scorul final a fost 33-30 in favoarea campioanei Romaniei, care este una din favoritele la castigarea trofeului.

Cele mai bune marcatoare de la CSMB au fost Cristina Neagu, 9 goluri (procentaj), Isabelle Gulden, 6 goluri, Amanda Kurtovic, 5, Iulia Curea si Marit Frafjord, cate 4.

De la gazde, Aneta Benko a reusit 7 goluri, iar Tjasa Stanko, 6.

CSMB s-a impus cu 30-18 in meciul tur cu Krim, de la Bucuresti. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro