CSAT se reuneste vineri; pe ordinea de zi - situatia sistemului de sanatate

CSAT se reuneste vineri; pe ordinea de zi - situatia sistemului de sanatate

De asemenea, subiectele din CSAT vor viza strategia militara a Romaniei, programul privind transformarea, dezvoltarea si inzestrarea Armatei Romaniei pana in anul 2026 si in perspectiva, stadiul indeplinirii obiectivelor si prioritatilor MApN, stabilite prin Directiva de planificare a apararii, in anul 2015, fortele armate ale tarii noastre care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, in anul 2017, mandatul Romaniei la Summitul NATO 2016 de la Varsovia, stadiul si evolutia Proiectului unitatile 3 si 4 de la CNE Cernavoda.

acum 50 luni (26 May 2016)

O sedinta a CSAT, condusa de presedintele Klaus Iohannis, va avea loc vineri, la Palatul Cotroceni, printre subiectele de pe ordinea de zi aflandu-se situatia actuala a sistemului de sanatate publica.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, pe ordinea de zi a sedintei CSAT vor fi incluse subiecte referitoare la activitatea desfasurata de catre Serviciul Roman de Informatii in anul 2015 si principalele obiective pentru anul 2016 si situatia actuala a sistemului de sanatate publica - infectiile intraspitalicesti ca vulnerabilitate a sectorului medical cu impact asupra securitatii nationale.

De asemenea, subiectele din CSAT vor viza strategia militara a Romaniei, programul privind transformarea, dezvoltarea si inzestrarea Armatei Romaniei pana in anul 2026 si in perspectiva, stadiul indeplinirii obiectivelor si prioritatilor MApN, stabilite prin Directiva de planificare a apararii, in anul 2015, fortele armate ale tarii noastre care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, in anul 2017, mandatul Romaniei la Summitul NATO 2016 de la Varsovia, stadiul si evolutia Proiectului unitatile 3 si 4 de la CNE Cernavoda. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro