CSAT se reuneste azi pentru aprobarea planului de inzestrare a Armatei

CSAT se reuneste azi pentru aprobarea planului de inzestrare a Armatei

Planul de inzestrare a Armatei Romaniei pentru perioada 2017 - 2026 prevede respectarea si implementarea angajamentului politic asumat in anul 2015 de catre toate partidele politice de a aloca 2% din PIB sectorului Apararii pentru 10 ani, incepand cu acest an, preciza Administratia Prezidentuiala Planul de inzestrare a Armatei stabileste sistemele si echipamentele planificate a fi achizitionate prin Programul anual al achizitiilor publice ale Ministerului Apararii Nationale privind inzestrarea cu armament, tehnica de lupta si materiale cu destinatie militara.

acum 44 luni (1 Aug 2017)

Saptamana trecuta, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, care i-a prezentat planul revizuit de inzestrare a armatei, aflat pe ordinea de zi a sedintei CSAT.

Planul de inzestrare a Armatei Romaniei pentru perioada 2017 - 2026 prevede respectarea si implementarea angajamentului politic asumat in anul 2015 de catre toate partidele politice de a aloca 2% din PIB sectorului Apararii pentru 10 ani, incepand cu acest an, preciza Administratia Prezidentuiala

Planul de inzestrare a Armatei stabileste sistemele si echipamentele planificate a fi achizitionate prin Programul anual al achizitiilor publice ale Ministerului Apararii Nationale privind inzestrarea cu armament, tehnica de lupta si materiale cu destinatie militara.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, declara ca proiectul care prevede inzestrarea Armatei pana in 2026 a fost refacut si este pregatit sa ii fie prezentat presedintelui Klaus Iohannis la urmatoarea sedinta a CSAT, dupa ce documentul a fost retras de pe ordinea de zi a ultimului Consiliu Suprem de Aparare a Tarii, din 4 iulie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro