"Cronica Carcotasilor" are un nou hit, intitulat "Botezare"

Trupa Jukebox, responsabila cu partea sonora a parodiilor, a lucrat, si de aceasta data, cu actorii din trupa Cronicii la realizarea videoclipului "Botezare".

acum 106 luni (6 May 2015)

Botezul este un eveniment foarte important in viata unui om, indiferent de varsta. Tocmai de aceea, Carcotasii s-au gandit ca este foarte important sa marcheze botezul lui Cristian David cu o piesa noua, dar si cu un videoclip pe masura.

Inspirata dupa "evenimentul inaltator" care a avut loc in viata lui Cristian David, parodia "Botezare" a fost inregistrata de trupa Jukebox, impreuna cu Pustiu' si alti membri ai echipei "Cronica Carcatasilor".

Trupa Jukebox, responsabila cu partea sonora a parodiilor, a lucrat, si de aceasta data, cu actorii din trupa Cronicii la realizarea videoclipului "Botezare". Pe de alta parte, Pustiu', Orlando Ivan, Adrian Dinca si Stefan Pavel ii tin isonul lui Alexandru Vasilache, solistul trupei si vocea intai in parodie.

Noul hit al "Cronicii Carcotasilor", "Botezare" va fi lansat, in premiera, miercuri, 6 aprilie, de la ora 20.30, la Prima TV. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro