Criza si in sistemul de sanatate al nationalei

Criza si in sistemul de sanatate al nationalei

"Dupa o colaborare de mai bine de 25 de ani, Federatia Romana de Fotbal anunta despartirea de Pompiliu Popescu. Neputandu- se ajunge la un acord pentru un nou angajament, Federatia Romana de Fotbal ii multumeste doctorului Pompiliu Popescu pentru intreaga sa activitate la echipa nationala si ii ureaza succes in proiectele pe care le va intreprinde", se precizeaza in comunicat FRF.

acum 55 luni (12 May 2016)

Conducerea FRF i-a reziliat, ieri, contractul doctorului Pompiliu Popescu, cel care s-a ocupat in ultimii 25 de ani de tratarea "tricolorilor".

De asemenea, au fost pusi pe liber si masorii Roger Popovici, Ghita Pacurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea si Bogdan Ionescu.

"Dupa o colaborare de mai bine de 25 de ani, Federatia Romana de Fotbal anunta despartirea de Pompiliu Popescu. In varsta de 65 de ani, medicul a ajuns la varsta pensionarii, motiv pentru care contractul sau cu FRF a ajuns la final. Neputandu- se ajunge la un acord pentru un nou angajament, Federatia Romana de Fotbal ii multumeste doctorului Pompiliu Popescu pentru intreaga sa activitate la echipa nationala si ii ureaza succes in proiectele pe care le va intreprinde", se precizeaza in comunicat FRF.

Neintelegerile dintre cele doua parti au avut ca punct de pornire banii. URAGAN ASUPRA

+Ce SURPRIZA au avut rangerii americani cand au vrut sa cucereasca Pointe du ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro