Cristina Stamate a murit. Arsinel, devastat la aflarea vestii: "M-am saturat! Il rog pe Dumnezeu sa se opreasca!"

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului "Constantin Tanase", spune ca moartea Cristinei Stamate este o mare pierdere pentru teatrul romanesc de revista, pe care ea l-a slujit cu excelenta timp de cinci decenii. Intr-o alta interventie, la Antena 3, actorul a facut o declaratie plina de durere, facand apel la public pentru a ajuta breasla sa treaca peste aceste momente cumplite: "O lovitura dupa alta si cred ca numai publicul o sa poata sa ne scoata din starea asta ca sa putem sa trecem peste.

acum 58 luni (27 Nov 2017)

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului "Constantin Tanase", spune ca moartea Cristinei Stamate este o mare pierdere pentru teatrul romanesc de revista, pe care ea l-a slujit cu excelenta timp de cinci decenii. Dupa steaua teatrului Stela Popescu, acum o alta mare actrita, Cristina Stamate, ne-a parasit, dupa o perioada indelungata de suferinta", a declarat Arsinel pentru News.ro.

Intr-o alta interventie, la Antena 3, actorul a facut o declaratie plina de durere, facand apel la public pentru a ajuta breasla sa treaca peste aceste momente cumplite: "O lovitura dupa alta si cred ca numai publicul o sa poata sa ne scoata din starea asta ca sa putem sa trecem peste. M-am saturat, il rog pe Dumnezeu sa se opreasca pentru ca nu mai rezistam. Arsinel a facut referire si la starea precara de sanatate a Cristinei Stamate din ultimii ani: "De vreo doi ani, durerile au pus stapanire pe ea. Unele jeguri, unele jigodii au navalit peste mine cand am facut transplantul, iar ea a sarit in apararea mea spunand ca si eu am dreptul la viata ca toti oamenii de pe strada. "Nu stiu cum de i-a luat Dumnezeu puterile, pentru ca ea era de neoprit", a adaugat actorul.

Intr-un interviu pentru Digi 24, actrita marturisea care este motto-ul dupa care se ghideaza in viata: "Merita sa iubim oamenii si atunci cand ei nu ne iubesc.

Mai mult, actrita a vorbit si despre singuratate: "Am invatat ca ne nastem, traim si murim singuri. Am invatat ca nu trebuie sa disper in nicio secunda a vietii mele, sa nu cred ca drumurile se inchid pentru totdeauna". Viata actritei in imagini Cristina Stamate a murit luni dimineata, la varsta de 71 de ani. Actrita era internata de cateva zile la sectia de Reanimare a Spitalului Floreasca din Capitala. Cristina Stamate suferea de insuficienta mitrala si cardiopatie ischemica, afectiuni grave ale inimii. In 2015, la numai doua luni dupa ce a suferit o operatie pe cord deschis, actrita a decis sa revina pe scena Teatrului de Revista "Co... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro