Cristina Stamate a murit. Actrita avea 71 de ani FOTO VIDEO

Cristina Stamate a murit. Actrita avea 71 de ani FOTO VIDEO

Actrita Cristina Stamate fusese supusa unor investigatii la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce i s-a facut rau si a avut nevoie de asistenta medicala. Teatrul de revista, cel care se ocupa cu buna dispozitie si cu starea de bine a publicului, acum intristeaza publicul prin aceste disparitii dureroase", a declarat, pentru Digi24, actorul George Ivascu (49 de ani). A jucat in sute de spectacole de revista, a scris o carte si a fost profesoara de teatru pentru copii, scrie News.ro.

acum 79 luni (27 Nov 2017)

Actrita Cristina Stamate fusese supusa unor investigatii la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce i s-a facut rau si a avut nevoie de asistenta medicala. Actrita Cristina Stamate era internata, de joi, la Spitalul Floreasca, unde a fost dusa de un echipaj SMURD. Actrita avea mai multe afectiuni si era internata la Sectia de terapie intensiva a unitatii medicale. Actrita era "sufletul teatrului de estrada din Bucuresti" "Este venita la noi pentru ca i s-a facut rau. Teatrul de revista, cel care se ocupa cu buna dispozitie si cu starea de bine a publicului, acum intristeaza publicul prin aceste disparitii dureroase", a declarat, pentru Digi24, actorul George Ivascu (49 de ani). Cristina Stamate, actrita a Teatrului de Revista "Constantin Tanase", avea "vocatia iubirii fata de tot ce este frumos pe lume", asa cum a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu. A jucat in sute de spectacole de revista, a scris o carte si a fost profesoara de teatru pentru copii, scrie News.ro.

Actrita suferise o operatie pe cord deschis, in 2015

Actrita Cristina Stamate suferea de insuficienta mitrala si cardiopatie ischemica, afectiuni grave ale inimii. In 2015, la numai doua luni dupa ce a suferit o operatie pe cord deschis, actrita a decis sa revina pe scena Teatrului de Revista "Constantin Tanase", in spectacolul "Vivat Revista", in regia lui Cezar Ghioca. A fost dorinta actritei sa joace din nou si cat mai repede, din dragoste fata de meserie. Ea a trecut prin trei operatii de by-pass aorto-coronarian si i s-a montat o proteza la valva mitrala.

"Eu cred ca viata e foarte comica"

Actrita Cristina Stamate s-a nascut pe 8 februarie 1946, la Bucuresti. Nu eram dispusa sa pierd nicio zi din viata mea, nu stiu unde ma grabeam asa de tare. Si mi s-a parut ingrozitor sa-ti strici destinul, opt ani din viata, in care putea sa faca o alta facultate, o familie, sa faca ceva. Examenul la Teatru l-am avut cu dou... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro