Cristina Guseth, dupa retragerea sa din Guvern de catre Ciolos: Imi cer scuze. Prestatia mea a fost slaba. Voi continua sa sustin lupta impotriva coruptiei

Cristina Guseth, dupa retragerea sa din Guvern de catre Ciolos: Imi cer scuze. Prestatia mea a fost slaba. Voi continua sa sustin lupta impotriva coruptiei

Am fost animata de dorinta de a reprezenta intr-un mandat provizoriu, de doar un an, agenda cetateanului, a justitiabilului care nu are studii de drept, dar isi doreste procese mai scurte, integritate in randul magistratilor si combaterea coruptiei.

acum 97 luni (17 Nov 2015)

Le multumesc acelora care m-au sustinut si acelora care m-au criticat cu buna-credinta si ii asigur ca, dincolo de acest esec personal, voi continua sa sustin din afara sistemului judiciar statul de drept, integritatea in viata publica si lupta impotriva coruptiei. Ii urez succes doamnei Raluca Pruna, un profesionist desavarsit, in eforturile de a creste increderea cetatenilor in domnia legii in Romania", a scris Cristina Guset, dupa inlocuirea sa cu Raluca Pruna in functia de ministru al Justitiei.

Cristina Guseth a a spus ca intentia ei era de a reprezenta agenda cetateanului si de a avea o activitate mai degraba manageriala. Am fost animata de dorinta de a reprezenta intr-un mandat provizoriu, de doar un an, agenda cetateanului, a justitiabilului care nu are studii de drept, dar isi doreste procese mai scurte, integritate in randul magistratilor si combaterea coruptiei.

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat luni seara sa o retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei mult sub asteptari pe care a avut-o in comisiile de specialitate ale Parlamentului.

"Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarat sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu.

Raluca Pruna a fost noua propunere la Ministerul Justitiei, dupa ce Dacian Ciolos a retras aseara candidatura Cristinei Guseth de la Freedom House, in urma prestatiei dezamagitoare din timpul audierilor in comisiile parlamentare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro