Cristina Balan: "La prima vedere, Tudor Chirila e usor nesuferit, dar el a inteles luptele mele interioare"

Pe de alta parte, prin participarea la Vocea Romaniei a dorit sa scape de stampila house-techno-eurodance, fiind de parere ca sunt foarte multi cei care nu stiu ca ea poate aborda si alte genuri muzicale, intrucat este asociata doar cu piesele trupei Impact. Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei FOTO Eduard Enea De ce vrea Cristina Balan sa scape de "eticheta Impact" Crezi ca acum oamenii te vor identifica mai usor drept castigatoarea Vocea Romaniei, decat solista de la Impact? Da, cred ca am scapat de eticheta asta, desi nu imi e rusine de trecutul meu si nu ma lepad de el, dar vreau sa se inteleaga ca sunt mai mult decat atat si sa fiu lasata sa ma manifest asa cum sunt si sa nu fiu mereu etichetata cu stampila Impact. A fost interesant si erau foarte putine proiecte de club in perioada respectiva, lucru care ne-a si propulsat, tocmai din acest motiv atunci cand am participat la Vocea Romaniei eram foarte curioasa, pentru ca atunci mi s-a parut ca am avut o oportunitate nedreapta pentru ca nu aveam concurenta si am simtit nevoia sa am. Inainte era parca mai multa substanta muzicala, acum muzica se construieste pe management si lucrul acesta ma debusoleaza, pentru ca eu cred cu tarie ca oamenii au nevoie de emotie, de intensitate, de muzica.

acum 53 luni (12 Jan 2016)

Contestata si apreciata deopotriva, Cristina Balan a fost desemnata Vocea Romaniei prin voturile telespectatorilor, marcand astfel cea de-a doua victorie consecutiva a lui Tudor Chirila. In finala Vocea Romaniei au luptat pentru marele premiu Cristina Balan, din echipa lui Tudor Chirila, Tomi Weissbuch, de la Marius Moga, si Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, ambii antrenati de Smiley. Pe de alta parte, prin participarea la Vocea Romaniei a dorit sa scape de stampila house-techno-eurodance, fiind de parere ca sunt foarte multi cei care nu stiu ca ea poate aborda si alte genuri muzicale, intrucat este asociata doar cu piesele trupei Impact.

Cristina Balan a vorbit la Adevarul Live despre curajul de a reveni in industria muzicala din Romania, despre ce a insemnat succesul de la Vocea Romaniei, care au fost motivele reale ale participarii, dar si ce planuri de viitor are.

Cristina Balan: Inceputul a fost mai mult ca o dezumflare, dupa ce ai stat in tensiune, stres, oboseala, emotii, presiune si tot ce s-a intamplat in ultima jumatate de an.

A fost o provocare aruncata la un moment dat si dupa aproximativ o saptamana de refuzuri din partea mea, m-am gandit si am zis sa fac o chestie pe care in mod normal nu as face-o si pe care nu am facut-o niciodata. Mi-am spus ca niciodata nu voi participa la vreun concurs sau festival de muzica, dar am ajuns si pe la Mamaia. (Rade) Asa ca mi-am zis ca din moment ce a picat acest "niciodata", as putea participa si la Vocea Romaniei. Si eu, si sotul meu ne-am dedicat in totalitate cresterii lor, pentru ca in acceptiunea mea mi se pare foarte important ca in primii doi ani copiii sa beneficieze de prezenta parintilor. Mi-am dorit foarte mult sa le fiu aproape si sa nu ma streseze nimic legat de cariera sau orice altceva.

Presiunea de a fi Vocea Romaniei

Cat de mare este presiunea sa detii statutul de Vocea Romaniei?

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro