Cristiano Ronaldo, vanator de recorduri. Ce performanta poate realiza CR7 diseara

Cristiano Ronaldo, vanator de recorduri. Ce performanta poate realiza CR7 diseara

CR 7 are 93 de goluri inscrise in cea mai important competitie europeana inter-cluburi, reusind sa se diatsnteze la zece goluri de rivalul sau Leo Messi. Desi Paris Saint-Germain este dispusa sa ofere 120 de milioane de euro in schimbul sau, Ronaldo nu are de gand sa plece din Spania: "Paris Saint-Germain si Manchester City pot sa uite de mine, ma voi retrage la Real Madrid.

acum 68 luni (28 May 2016)

CR 7 are 93 de goluri inscrise in cea mai important competitie europeana inter-cluburi, reusind sa se diatsnteze la zece goluri de rivalul sau Leo Messi. Cei doi conduc autoritar in aceasta ierarhie, fiind urmati de Raul Gonzales, cu 71 de goluri. Dintre jucatorii activi, Ibrahimovici are 48 de goluri in UCL, iar Benzema 46. El poate devein primul fotbalist din istorie care marcheaza in trei finale de Liga Campion ilor.

Desi Paris Saint-Germain este dispusa sa ofere 120 de milioane de euro in schimbul sau, Ronaldo nu are de gand sa plece din Spania: "Paris Saint-Germain si Manchester City pot sa uite de mine, ma voi retrage la Real Madrid. Am avut momente bune si mai putin bune, acum patru ani nu am fost fericit, dar am ajuns la concluzia ca acesta este locul potrivit pentru mine. Voi pleca la 41 de ani de aici", a spus Cristiano Ronaldo, care viseaza astfel sa mai joace zece ani pentru "galactici".

Prezenta francezului Zinedine Zidane pe banca tehnica a "albilor" este unul dintre motivele pentru care Ronaldo isi doreste sa ramana la Real Madrid: "Ma identific cu el si vreau sa lucram impreuna multi ani de acum inainte. Nu se stie insa cat va continua Zidane pe banca Realului, finala Ligii Campionilor fiind o piatra de incercare mare pentru cariera sa de antrenor. Francezul a ratat castigarea campionatului, dar de cand a preluat Realul, dupa demiterea lui Rafa Benitez, a revigorat echipa, culegand aprecieri. E unul din cei mai valorosi antrenori din lume si mai am multe de invatat de la el. Mai am multe de facut pentru a fi un mare antrenor", a declarat Zidane despre "principalul" lui Atletico Madrid. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro