Cristiano Ronaldo, umilit chiar la el acasa. "Niste barbari care au cap de porc. Ar trebui sa traiasca in Siria!"

Cristiano Ronaldo, umilit chiar la el acasa.

Persoane necunoscute au scris pe spatele colosului de 3,4 metri si care masoara 800 de kilograme, numele lui Messi si numarul pe care acesta il poarta pe tricou atat la nationala Argentinei, cat si la FC Barcelona. "Cred ca actul in sine este o rusine, dar ceea ce mi se pare si mai jenant este invidia si rautatea pe care cativa frustrati lipsiti de afectiune si cu capete de porc o arata in public.

acum 92 luni (13 Jan 2016)

Statuia de bronz pe care o avea la Funchal, in insula Madeira, locul natal al lui CR 7, a fost vandalizata. Persoane necunoscute au scris pe spatele colosului de 3,4 metri si care masoara 800 de kilograme, numele lui Messi si numarul pe care acesta il poarta pe tricou atat la nationala Argentinei, cat si la FC Barcelona.

"Cred ca actul in sine este o rusine, dar ceea ce mi se pare si mai jenant este invidia si rautatea pe care cativa frustrati lipsiti de afectiune si cu capete de porc o arata in public. Cei responsabili de asta ar trebui sa stie ca insula noastra a fost votata recent drept principala destinatie insulara din lume nu numai pentru peisajele superbe care ne inconjoaca sau pentru gastronomia extraordinara sau pentru ospitalitatea locuitorilor. Partial i se datoreaza si lui Cristiano, aceasta mare personalitate din Madeira care isi onoreaza originile si din cand in cand evidentiaza acest lucru in public. Datorita lui multi dintre locuitorii insulelor Madeira inca isi gasesc locuri de munca", a scris sora lui Cristiano Ronaldo, care i-a trimis apoi pe vandali intr-o zona deloc prietenoasa. " In mod regretabil, insula mea frumoasa este inca locuita de barbari frustrati care ar merita sa traiasca in Siria, intre oameni care nu arata pic de respect pentru viata in societate".

Statuia lui Cristiano Ronaldo a fost inaugurata in decembrie 2014 si amplasata in Praca do Mar, o zona aflata pe malul marii, care este foarte atractiva pentru turisti: "Este un moment special pentru mine. Este o motivatie in plus pentru a continua sa castig trofee si titluri", a declarat portughezul la dezvelirea ei. Leo Messi va aduce in fata publicului cele cinci Baloane de Aur cucerite si le va prezenta pe stadion. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro