Cristian Tudor Popescu si Florin Negrutiu, redactor-sef al Gandul.info, au demisionat

Cristian Tudor Popescu si Florin Negrutiu, redactor-sef al Gandul.info, au demisionat

Firma a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de peste 89 de milioane de lei si profit net de 1,8 milioane de lei, iar la finalul anului 2013 a raportat afaceri de 77 de milioane de lei si pierderi de 11 milioane de lei, cu datorii totale de peste 68 de milioane de lei.

acum 107 luni (29 Jul 2015)

Din martie 2015, Cristian Tudor Popescu are o colaborare cu postul de stiri Digi 24, detinut de compania RCS&RDS, unde, in fiecare vineri, de la ora 21.30, este invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu in emisiunea "Jurnalul de Seara". Gandul.info face parte din trustul de presa Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fondatorul postului de televiziune Pro TV. La inceputul acestui an, Mediafax Group a intrat in insolventa din cauza datoriilor de aproximativ 14 milioane de euro (62 de milioane de lei). Societatea detine majoritatea afacerilor de presa ale lui Adrian Sirbu, agentia de presa si mai multe site-uri de stiri, printre care Gandul.info, dar si titluri precum "Business Magazin" si "Ziarul Financiar".

Firma a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de peste 89 de milioane de lei si profit net de 1,8 milioane de lei, iar la finalul anului 2013 a raportat afaceri de 77 de milioane de lei si pierderi de 11 milioane de lei, cu datorii totale de peste 68 de milioane de lei. La data de 30 septembrie 2014, societatea inregistra restante de plata catre bugetele de stat in valoare cumulata de 5.328.784 lei, pentru achitarea carora fusesera acordate inlesniri.

In septembrie 2014, Adrian Sarbu a infiintat o noua societate, Mediafax Mall SRL, cu acelasi obiect de activitate ca si Mediafax Group. Adrian Sarbu, arest la domiciliu pentru instigare la evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani

Activitatea agentiei de presa, dar si a altor institutii din grupul de presa au facut obiectul unui dosar deschis de procurorii Parchetului Capitalei la sfarsitul verii. Pe 6 decembrie, 11 persoane au fost arestate preventiv de magistratii Tribunalului Bucuresti fiind acuzate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul se ridica la 15 milioane de lei.

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost arestat preventiv in data de 4 februarie 2015. Acesta este suspectat de instigare la mai multe fapte de coruptie, eva... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro