Cristian Tudor Popescu l-a atacat foarte dur pe deputatul Sebastian Ghita

Pană atunci, a dat salarii de 25-30 mii de euro pe lună unor ofițeri mai mult sau mai puțin acoperiți din trustul său, precum și șpăgi de multe milioane de euro. Și, la urma urmei, de ce cu țaraita, de ce nu-mi dădea Vantu banii căpiță, cum spune că i-a dat lui Bogdan Olteanu 1 milion de euro - trebuia să-i scriu biografia romanțată și m-aș fi lăsat pe tanjală?

acum 42 luni (6 Oct 2016)

In urma acestui program, deputatul Sebastian Ghiţă a declarat că CTP primea o sumă de 5000 de euro lunar din partea lui Sorin Ovidiu Vantu prin intermediul unui jurnalist de la postul Romania TV.

"Există un jurnalist de la Realitatea, care acum e la RTV, care lună de lună ii dădea un omagiu lui CTP. Era o carte și in ea avea 5000 de euro. Lua bani de la Vantu, din pușcărie, in fiecare lună. Lua la negru, lună de lună, 5000 de euro bani de la Vantu.O să ii fac public numele. E un simbol de neatins care se dă Albă ca Zăpada. Să explice CTP cum lua bani de la Vantu", a dezvăluit Ghiţă.

O colecție de vibrații ale aerului de toamnă, marca S. La cate dovezi și cată noimă au zicerile sale, putea să spună liniștit că primeam lingouri de aur sud-african de la Vantu, ascunse in cărți in format electronic și că, pe langă turnător la servicii străine, fac turnătorie și la Combinatul Siderurgic din Galați. Am avut un contract de colaborare, cat se poate de legal și oficial cu postul Realitatea TV, incheiat cu domnii Sergiu Toader și Sorin Enache, pentru emisiunea Cap și Pajură, realizată impreună cu Emil Hurezeanu, din anul 2005, pană, cu intreruperi, in mai 2009, cand am rupt unilateral acest contract. Pană atunci, a dat salarii de 25-30 mii de euro pe lună unor ofițeri mai mult sau mai puțin acoperiți din trustul său, precum și șpăgi de multe milioane de euro. De ce il jignește grav la onoare S. Vantu cu cele 5 miișoare de euro pe care mi le-ar fi trimis de la răcoare? Ce să fac pentru el de banii ăștia?

In calitate de cinefil, regăsesc procedeul cărții scobite pe dinăuntru in The Shawshank Redemption, Inchisoarea Ingerilor, in care deținutul iși sapă tunelul de evadare cu o sculă pitită intr-o Biblie. Ghiță ce cărți erau alea pe care mi le dăruia Vantu, să văd dacă imi pare rău de mutilarea lor pentru bani.

Și, la urma urmei, de ce cu țaraita, de ce nu-mi ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro