Cristian Tudor Popescu, in locul lui Moise Guran la emisiunea "Avocatul Diavolului", de la Europa FM

Din martie 2015, Cristian Tudor Popescu are o colaborare cu postul de stiri Digi 24, detinut de compania RCS&RDS, unde, in fiecare vineri, de la ora 21:30, este invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu in emisiunea "Jurnalul de Seara".

acum 89 luni (4 Sep 2015)

Cristian Tudor Popescu vine in locul lui Moise Guran in cadrul emisiunii "Avocatul Diavolului", de la Europa FM. Cristian Tudor Popescu va fi "avocat al diavolului" alaturi de jurnalistul Vlad Petreanu, emisiune urmand sa debuteze in aceasta formula din toamna, anunta paginademedia.ro. Prima editie a emisiunii care ii aduce fata in fata pe Vlad Petreanu si pe Cristian Tudor Popescu va avea loc vineri, 11 septembrie, de la ora 13:15, scrie aceeasi sursa citata.

Aceasta nu este prima colaborare a lui Cristian Tudor Popescu cu Europa FM, scriitorul si gazetarul avand de mai bine de trei ani o rubrica permanenta ("Judecata de joi") in emisiunea matinala a postului, "Desteptarea" cu Vlad Petreanu si George Zafiu.

Emisiunea "Avocatul Diavolului" este o dezbatere saptamanala pe cea mai importanta tema a zilei in care ascultatorii isi spun parerile pro sau contra, alaturandu-se astfel unuia dintre jurnalisti care vor fi obligati de formatul show-ului sa fie tot timpul in contradictie. Moise Guran va avea in continuare emisiunea "Romania in Direct" de la Europa FM, difuzata zilnic de la 13:15, dar si editorialul radiofonic "Biziday", de la 07:30 si 18:30.

Cristian Tudor Popescu si-a dat demisia de la ziarul online Gandul, marti, 28 iulie, si si-a anuntat plecarea intr-un Post Scriptum la editorialul "Cinema Dacia", publicat pe 29 iulie.

Din martie 2015, Cristian Tudor Popescu are o colaborare cu postul de stiri Digi 24, detinut de compania RCS&RDS, unde, in fiecare vineri, de la ora 21:30, este invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu in emisiunea "Jurnalul de Seara". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro