Cristian Topescu si un gest memorabil: cum a rasplatit o fata care il "turnase" la seful lui

Cristian Topescu si un gest memorabil: cum a rasplatit o fata care il

El a fost o perioada director al publicatiei ProSport, iar in acel timp petrecea mult timp alaturi de jurnalisti tineri si de manageri.

acum 23 luni (16 May 2018)

El a fost o perioada director al publicatiei ProSport, iar in acel timp petrecea mult timp alaturi de jurnalisti tineri si de manageri. Unul dintre acestia, Robert Schorr, a povestit pe Facebook un episod amuzant, care spune totul despre caracterul celui care a fost Cristian Topescu.

"Am avut onoarea de a lucra cu dumnealui. La Pro Sport, colegii i se adresau, respectuosi, cu ", si ii placea aceasta familiaritate nevinovata. Imi amintesc, la un team-building al Pro Sport-ului la Sibiu, grupul condus de dumnealui trebuia sa viziteze Muzeul Bruckental. Dar, la cererea grupului, ne-am oprit la Muzeul Satului. Pe drumul de intoarcere, hatru, nea Cristi a rugat sa nu spunem sefului despre aceasta derogare. Ei bine, una dintre colege a dat fuga fuguta la boss sa-l pe domnul Topescu pentru acest fapt.

Ziua urmatoare, domnul Topescu, din banii sai, a cumparat cateva carti si le-a oferit domnisoarei respective, cu titlul , fara sa rosteasca nici un repros.

VIDEO Fanii lui Dinamo au batjocorit minutul de reculegere in memoria lui Cristian Topescu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro