Cristian Socol, consilier al premierului: "Nu exista nicio legatura intre mine si presedinta Siveco"

Cristian Socol, consilier al premierului:

Cristian Socol, consilier onorific pe probleme economice al premierului Victor Ponta, a mentionat pe pagina sa de Facebook ca nu exista nicio legatura intre el si Irina Socol, presedintele Siveco.

acum 118 luni (9 Sep 2014)

Cristian Socol, consilier onorific pe probleme economice al premierului Victor Ponta, a mentionat pe pagina sa de Facebook ca nu exista nicio legatura intre el si Irina Socol, presedintele Siveco. Nu, nu exista nicio legatura, nu o cunosc iar daca prostiile scrise de Vadim Tudor in Tricolorul au ajuns surse credibile inseamna ca suntem departe", a scris Cristian Socol.

Irina Socol, presedinte si actionar al SIVECO Romania, a fost retinuta de procurori, marti dimineata, alaturi de o alta persoana, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, in care au fost facute perchezitii cu o zi in urma, noteaza Mediafax.

Procurorii au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele acesteia, dar si pe numele unei alte persoane vizate in acest dosar. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro