Cristian Sima, noi dezvaluiri: Cum a ajuns printul Dimitrie Sturdza sa sponsorizeze studiile lui Nastase jr.

Cristian Sima, noi dezvaluiri: Cum a ajuns printul Dimitrie Sturdza sa sponsorizeze studiile lui Nastase jr.

"In 2007 printul Dimitrie Sturdza (stranepotul lui Dimitrie Sturdza , liberalul, de 4 ori prim-ministru al Romaniei inainte de Primul Razboi Mondial) inventa o bursa de studii pentru un copil roman care sa studieze la liceul Alpinum de aici. Accept orice, mi-e frica" Brokerul fugar Cristian Sima a publicat un nou text pe blogul sau, in care vorbeste despre modul in care a fost fortat sa renunte la actiunile sale de la Hotnews de mai multi lideri PSD, printre care si Viorel Hrebenciuc si vorbeste despre rolul lui Catalin Predoiu in aceasta afacere.

acum 84 luni (19 Jan 2015)

"In 2007 printul Dimitrie Sturdza (stranepotul lui Dimitrie Sturdza , liberalul, de 4 ori prim-ministru al Romaniei inainte de Primul Razboi Mondial) inventa o bursa de studii pentru un copil roman care sa studieze la liceul Alpinum de aici. Inca imi povestesc colegi si fostul director, cum venea tata Adrian sa bata cu pumnul in masa la ei, obisnuit ca la Bucuresti, ori de cite ori Mihnea nu avea notele dorite. La sfirsit, Mihnea nu a putut sa mearga la Cambridge, unde dorea tata, si tata Adrian a facut un scandal monstru in liceu.Familia Sturdza, cetateni elvetieni, este profund implicata in toate retrocedarile din Romania, sub directa coordonare a guzganului rozaliu (n.r.

Tot pe Facebook, el dezvaluie si notele obtinute de Mihnea Nastase .

"Anul 1 a fost usor, jalea a inceput in anul 3-4 si mai ales la bacalaureat", scrie Sima care arata ca povestea a fost recunoscuta de Nastase.

Brokerul a vorbit si despre o alta afacere dubioasa in care ar fi fost implicat Adrian Nastase.

"Spaga a fost si un tablou de Modigliani, cumparat de la Sotheby's si care desi atarna la Cornu, are toate actele la un stomatolog israelian care a intermediat afacerea, omul cu primul Rolls din Bucuresti.

Cine este Sima

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu si fost broker, a fugit in toamna anului 2012 din Romania dupa ce a pierdut, pe bursa, banii clientilor sai, pe care ii administra prin firma WBS pe care o patrona. Prejudiciul creat de Sima a fost estimat la vremea respectiva la 3,5 milioane de euro. La putin timp dupa ce a parasit Romania, brokerul a inceput sa trimita presei de la Bucuresti scrisori, sub forma unor spovedanii, in care povestea despre el, despre cum a pierdut banii clientilor sai, dar si despre personaje controversate de pe scena publica locala. Ulterior, Sima si-a deschis un blog, unde publica periodic, blog intitulat "Marea Spoved... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro