Cristian Rizea deconspira ofiterii acoperiti din PSD

Cristian Rizea deconspira ofiterii acoperiti din PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat pe blogul sau o serie de fotografii in care generalul SRI Elena Istode apare alaturi de fostul deputat Cristian Rizea si de sotia acestuia , facute intr-o vacanta de lux la Monaco si Cannes.

acum 44 luni (23 Jan 2017)

Sper sa-i elimine in primul rand pe acoperitii din PSD: domnii deputati Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Marcel Ciolacu si mai sunt vreo 2-3 ....( unii chiar primari de sector).

Potrivit Romania TV, presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut ca miercuri, Comisia de Control din Parlament sa ceara SRI-ului sa retraga toti acoperitii din toate institutiile statului dar si din presa romanesca.

Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat pe blogul sau o serie de fotografii in care generalul SRI Elena Istode apare alaturi de fostul deputat Cristian Rizea si de sotia acestuia , facute intr-o vacanta de lux la Monaco si Cannes. Vacanta ar fi fost pe banii lui Rizea, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, spalare de bani in forma continuata si influentarea declaratiilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro