Cristian Ghinea: Sa cucerim statul prin alegeri

Cristian Ghinea: Sa cucerim statul prin alegeri

"M-am alaturat USR pentru ca vreau sa ma asigur ca suntem mai multi si sper sa fim si mai multi care sa cucerim statul prin aceste alegeri", a declarat Ghinea aratand cum: "USR va fi in situatia de a pune conditii feme, vom putea sa facem agenda viitorului guvern, chiar daca nu vom obtine o majoritate".

acum 92 luni (13 Nov 2016)

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, candidat USR la parlamentare, a marturisit ca statul se vede chiar mai prost din interior decat din exterior. "M-am alaturat USR pentru ca vreau sa ma asigur ca suntem mai multi si sper sa fim si mai multi care sa cucerim statul prin aceste alegeri", a declarat Ghinea aratand cum: "USR va fi in situatia de a pune conditii feme, vom putea sa facem agenda viitorului guvern, chiar daca nu vom obtine o majoritate".

Tudor Benga, candidatul USR Brasov pentru Camera Deputatilor, le-a spus celor cateva zeci de brasoveni veniti sa intalneasca candidatii ca USR vrea sa redefineasca relatia dintre cetatean si politica si ca USR reprezinta lupta oamenilor din societatea civila pentru recastigarea statului.

Prioritatile Brasovului au explicat candidatii USR din judet sunt si prioritatile partidului: aeroportul ale carui necesitate si eficienta sunt incontestabile, autostrada Brasov-Sibiu, problema defrisarilor masive, locurile de munca pentru brasoveni. In acest moment nu avem nicio groapa ecologica functionala in niciun judet, suntem in situatia in care gunoiul se muta dintr-un judet in altul, iar peste doi ani ne asteapta impunerea infrigementului pe Mediu si mai grav, ar putea sa ni se ceara sa returnam toti banii europeni primiti pana acum pentru Mediu", a avertizat Ghinea.

Liderul USR Nicusor Dan a fost insotit la Brasov de Cristian Ghinea, Cristian Seidler, Claudiu Nasui, Florin Presada, candidati USR Bucuresti pentru Camera Deputatilor si Senat. Nicusor Dan i-a prezentat votantilor USR pe candidatii brasoveni, Tudor Benga, antreprenor, Bogdan Popovici, inginer in industria aeronautica si Ovidiu Paraschivescu, inginer si antreprenor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro