Cristian Boureanu si prietena lui au fost trimisi in judecata

Cristian Boureanu si prietena lui au fost trimisi in judecata

Procurorii arata, in rechizitoriu, ca in 9 iunie, in jurul orei 01:30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-fata intr-un autoturism oprit in trafic in zona Piata Charles de Gaulle de catre un echipaj de politie rutiera, a devenit violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie.

acum 81 luni (19 Jul 2017)

Prietena acestuia, Laura Dinca, a fost trimisa si ea in judecata sub acuzatia de marturie mincinoasa, a anuntat, miercuri, Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, potrivit News.ro.

Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti anunta ca procurorii au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Cristian Boureanu, cercetat in arest preventiv, pentru trei infractiuni de ultraj, si a Laurei Dinca, pentru marturie mincinoasa.

Procurorii arata, in rechizitoriu, ca in 9 iunie, in jurul orei 01:30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-fata intr-un autoturism oprit in trafic in zona Piata Charles de Gaulle de catre un echipaj de politie rutiera, a devenit violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie. Boureanu l-a amenintat pe acesta, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rasucit mana stanga, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni care pot necesita 15-20 zile de ingrijiri medicale.

Anchetatorii mai arata ca Laura Dinca, prietena lui Cristian Boureanu, care se afla cu acesta, a fost audiata ca martor in 9 iunie si in 6 iulie si "a facut afirmatii mincinoase si a creat o situatie favorabila inculpatului".

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus in Arestul Central al Politiei Capitalei in 10 iunie, dupa ce pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva pe 30 de zile, pentru ultraj. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro