Cristian Boureanu ramane in arest preventiv dupa ce a lovit un politist

Cristian Boureanu ramane in arest preventiv dupa ce a lovit un politist

In acel moment, fostul deputat a devenit agresiv si "s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB - Brigada Rutiera, in sensul ca l-a amenintat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale".

acum 84 luni (7 Jul 2017)

Contestatia procurorilor Parchetului Judecatoriei Sector 1 a fost admisa de catre magistratii Tribunalului Bucuresti si acestia au prelungit mandatul de arestare preventiva a lui Cristian Boureanu.

In urma incidentului din noaptea de 8 spre 9 iunie, procurorii mentioneau in referatul cu propunerea de arestare a lui Boureanu ca vineri, in jurul orei 01:30, masina in care fostul deputat se afla ca pasager, pe locul din dreapta-fata, a fost oprita in trafic de un echipaj de politie rutiera pe bulevardul Aviatorilor, in zona restaurantului. In acel moment, fostul deputat a devenit agresiv si "s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB - Brigada Rutiera, in sensul ca l-a amenintat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale".

Conform unor imagini difuzate de presa Boureanu ii face prosti pe politistii de la Politia Rutiera care l-au oprit in trafic si ii cere prietenei sale sa il filmeze in timp ce ii ameninta pe acestia cu formule precum: "Te las fara pensie" si "Iti sparg fata". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro