Cristi Borcea si Vasile Avram, audiati la DIICOT in noul dosar care vizeaza lumea fotbalului

Cristi Borcea si Vasile Avram, audiati la DIICOT in noul dosar care vizeaza lumea fotbalului

UPDATE La finalul audierilor, avocatul lui Cristi Borcea a declarat ca fostul presedinte executiv al clubului Dinamo nu va fi pus sub invinuire pentru ca era membru in Comitetul Executiv al FRF si "nu are habar de nimic". Costuri "umflate" de 20 de ori Baza de la Buftea, ridicata intre 2009 si 2011, a fost inaugurata de Mircea Sandu, la eveniment participand si fostul presedinte FIFA, Sepp Blatter.

acum 85 luni (29 Feb 2016)

UPDATE La finalul audierilor, avocatul lui Cristi Borcea a declarat ca fostul presedinte executiv al clubului Dinamo nu va fi pus sub invinuire pentru ca era membru in Comitetul Executiv al FRF si "nu are habar de nimic". Cristi Borcea, fostul presedinte executiv al Clubului de fotbal Dinamo, si Vasile Avram, fostul sef al arbitrilor, au fost scosi din arest si dus la DIICOT pentru audieri.

Costuri "umflate" de 20 de ori

Baza de la Buftea, ridicata intre 2009 si 2011, a fost inaugurata de Mircea Sandu, la eveniment participand si fostul presedinte FIFA, Sepp Blatter.

Potrivit sursei citate, sumele neobisnuit de mari care au fost alocate diverselor proiecte au declansat scanteia de la care a pornit ancheta procurorilor. Spre exemplu, pentru hotelul din interiorul bazei s-au cheltuit 2,4 milioane de euro, iar 600.000 de euro s-au dus pe costurile de proiectare.

Si terenurile sintetice de la Buftea au fost suspect de scumpe. Fiecare a costat 500.000 de euro, in conditiile in care terenuri identice se pot construi la jumatate de pret.

Borcea, condamnat in dosarul "Transferurilor"

Cristi Borcea se afla in arest de pe 4 aprilie 2014 cand a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul Transferurilor.

De altfel, Borcea a mai fost trimis in judecata intr-un dosar in care este acuzat dare de mita.

Concret, cei trei sunt acuzati ca i-ar fi dat mita judecatoarei Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucuresti pentru a da o solutie de achitare in dosarul "Transferurilor". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro