Crin Antonescu rupe tacerea: Ponta falsifica realitatea, dupa ce si-a anexat cateva grupuri de profitori

Crin Antonescu rupe tacerea: Ponta falsifica realitatea, dupa ce si-a anexat cateva grupuri de profitori

"Este un semn rau ca Ponta nu are curaj sa isi asume propria identitate si incearca sa falsifice o realitate, sa prezinte un PSD care si-a anexat cateva grupuri de profitori politici sub forma unei mari coalitii. Un deputat din Bundestag afirma ca romanii din Germania pot vota si in afara consulatelor si a ambasadelor Victor Ponta a declarat, in dezbaterea cu Klaus Iohannis, ca legislatia germana nu permite organizarea de sectii de vot in alte locuri decat consulate si ambasade.

acum 103 luni (13 Nov 2014)

"Este un semn rau ca Ponta nu are curaj sa isi asume propria identitate si incearca sa falsifice o realitate, sa prezinte un PSD care si-a anexat cateva grupuri de profitori politici sub forma unei mari coalitii. Un om politic la doi pasi de Presedintie si cel mai mare partid au o preocupare in a se ascunde dupa formule care sa se numeasca altfel.

"Astazi, grupul de oameni plecati din PNL, adunati in jurul domnului Tariceanu, nu sunt decat, cel mult, in conditia de partid anexa al PSD-ului. Iar domnul Tariceanu, care joaca rolul unui soi de majordom la curtea domnului Ponta, nu poate emite in niciun fel pretentia ca ar reprezenta o componenta de dreapta sau ceea ce insemna inainte Partidul National Liberal intr-o asemenea alianta", a completat fostul lider liberal.

El a vorbit si despre dezbaterile prezidentiale si a opinat ca finala din acest an a fost "de departe cea mai slaba". Pe mine m-a refuzat

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV.

Adevarul Live, Monica Macovei, despre confruntarea Ponta-Iohannis: L-as fi facut knockout pe Ponta

La o zi dupa prima confruntare televizata dintre finalistii la prezidentiale, Monica Macovei a comentat prestanta celor doi contracandidati si a oferit cateva recomandari candidatului Klaus Iohannis pentru viitoarele confruntari televizate. Ponta, defensiv"

Candidatii la presedintia Romaniei, Victor Ponta si Klaus Iohannis, s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV. Dupa ce dezbaterea de la Realitatae TV l-ar fi scos castigator pe Victor Ponta, seara de miercuri a egalat balanta intre cei doi prezidentiabili, spun analistii politici si bloggerii adevarul.ro. Dragnea acuza ACL ca in turul I a dat mita electorala

Vicepremierul Liviu Dragne... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro