Crin Antonescu il acuza pe Sebastian Ghita de ruperea USL

Convingerea mea este că da, avand in vedere şi faptul că domnul Sebastian Ghiţă era atunci ca şi astăzi patronul unei instituţii media, care in mod aparent paradoxal, deşi noi eram aliaţi, eu cu Victor Ponta, PNL cu PSD a atacat cu constanţă şi fără niciun fel de temei, fară respectare vreunei reguli jurnaliste, a atacat cu constanţă şi PNL şi pe mine personal şi relaţia dintre mine şi Victor Ponta, PNL şi PSD", a spus Crin Antonescu intr-un interviu pentru Gandul la trei ani de la referendumul din 2012.

acum 103 luni (30 Jul 2015)

Crin Antonescu a declarat, pentru Gandul, că au existat "forțe" din afara formațiunii USL care i-au sugerat lui Victor Ponta să rupă alianța, iar una dintre aceste ele este deputatul Sebastian Ghiță.

Astfel, Crin Antonescu a subliniat că nu are presupuneri concrete in legătură cu momentul ruperii USL, dar că au existat oameni importanți care i-au propus lui Victor Ponta un parteneriat, in schimbul desființării formațiunii. Presupunerea lui Antonescu se bazează pe faptul că instituția media controlată de Ghiță a atacat in mod constant PNL și relația lui cu Victor Ponta, in ciuda faptului că exista o alianță intre cele două partide.

"Cred că au existat, dar repet, nu am să vă dau nume, pentru că insumi nu am presupuneri concrete in legătură cu acest moment, dar cred că au existat oameni importanţi, persoane importante, care i-au sugerat lui Victor Ponta, că pot face un parteneriat cu domnia sa, cu condiţia să rupă acest tandem, pentru că el era prea puternic. Convingerea mea este că da, avand in vedere şi faptul că domnul Sebastian Ghiţă era atunci ca şi astăzi patronul unei instituţii media, care in mod aparent paradoxal, deşi noi eram aliaţi, eu cu Victor Ponta, PNL cu PSD a atacat cu constanţă şi fără niciun fel de temei, fară respectare vreunei reguli jurnaliste, a atacat cu constanţă şi PNL şi pe mine personal şi relaţia dintre mine şi Victor Ponta, PNL şi PSD", a spus Crin Antonescu intr-un interviu pentru Gandul la trei ani de la referendumul din 2012. USL s-a format pe 5 februarie 2011 și a fost compusă din Alianța de Centru Dreapta (Partidul Național Liberal și Partidul Conservator) și Partidul Social Democrat. Protocolul de funcționare a fost semnat de liderii Uniunii: Crin Antonescu, Victor Ponta și Daniel Constantin. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro