Criminalul cu cel mai lung poem se intoarce in inchisoare, dupa ce a furat bagajul unei femei in tren

Criminalul cu cel mai lung poem se intoarce in inchisoare, dupa ce a furat bagajul unei femei in tren

Politistii suceveni l-au prins pe Florin-Nicolae Geanopol, de 52 de ani, din Vatra Dornei, in gara de pe raza localitatii sale de domiciliu. El era dat in urmarire dupa ce pe numele sau Judecatoria Alba-Iulia a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, prin care a fost condamnat la cinci ani si 13 zile de inchisoare pentru furt.

acum 77 luni (23 Oct 2016)

Politistii suceveni l-au prins pe Florin-Nicolae Geanopol, de 52 de ani, din Vatra Dornei, in gara de pe raza localitatii sale de domiciliu. El era dat in urmarire dupa ce pe numele sau Judecatoria Alba-Iulia a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, prin care a fost condamnat la cinci ani si 13 zile de inchisoare pentru furt. Cat timp a fost inchis, Geanopol a compus un poem intitulat "Scrisoarea umanitatii", care are 1.500 de pagini si 27.000 de strofe, cantarind sase kilograme.

Dupa ce a fost lasat in libertate la finele anului 2012, Florin Geanopol s-a apucat de vandut sucuri, apa si bere prin trenurile ce se deplaseaza pe ruta Iasi-Timisoara.

Pe rolul Curtii de Apel Cluj, Florin Geanopol are un dosar penal pentru comiterea infractiunii de ultraj. El este acuzat ca l-ar fi amenintat pe magistratul Ioan Georgiu, de la Judecatoria Gherla, pentru ca acesta i-ar fi refuzat o cerere de eliberare conditionata.

Alte stiri pe aceasta tema:

Ce s-a ales de criminalul care a scris cea mai lunga poezie din lume. Eliberat din inchisoare, a fost prins la furat

Cum pierde Romania bani din cauza conditiilor din puscarii. CEDO acorda 3.000 de euro unui dublu asasin

Cel mai lung poem din lume? Un roman vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu o poezie scrisa la inchisoare timp de 16 ani ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro