Criminalul care si-a ucis iubita si a ingropat-o pe dealurile de la marginea orasului a fost arestat

Criminalul care si-a ucis iubita si a ingropat-o pe dealurile de la marginea orasului a fost arestat

Instanta de judecata din Ramnicu Valcea a incuviintat, pe baza probelor stranse de anchetatori, arestarea unui tanar care, sub pretextul geloziei si-a omorat iubita, a ingropat-o pe un deal de la marginea orasului si apoi si-a continuat linistit viata. Cum victima, Claudia Mardasanu, de 19 ani, stia de ce este Cristian Iacob in stare, s-a dus cu el, intr-o zona aflata la periferia orasului Ramnicu Valcea, pe dealurile de langa soseaua de centura.

acum 28 luni (19 Apr 2018)

Instanta de judecata din Ramnicu Valcea a incuviintat, pe baza probelor stranse de anchetatori, arestarea unui tanar care, sub pretextul geloziei si-a omorat iubita, a ingropat-o pe un deal de la marginea orasului si apoi si-a continuat linistit viata. Magistratii Tribunalului Valcea au emis un mandat de arestare preventiva pe numele lui Cristian Liviu Iacob, pe o perioada de 30 de zile, timp in care se continua cercetarile si urmarirea penala in acest caz. Tanarul de 18 ani din Ramnicu Valcea avea o relatie cu o fata care provenea ca si el din sistemul de stat, din centrele de plasament. Cum o banuia de infidelitate, mai ales ca ea nascuse un copil al carui tata nu se cunoaste, in luna septembrie a anului trecut, crizele de gelozie au devenit tot mai frecvente. Fata s-a dus la spital pentru ingrijiri, iar aici, cei de la Unitatea de Primiri Urgente au indrumat-o sa depuna plangere la politie, impotriva agresorului. Cum victima, Claudia Mardasanu, de 19 ani, stia de ce este Cristian Iacob in stare, s-a dus cu el, intr-o zona aflata la periferia orasului Ramnicu Valcea, pe dealurile de langa soseaua de centura.

Cearta a continuat pana cand, scos din minti, Iacob a inceput din nou sa-si bata iubita, apoi, intr-un acces de furie, a scos un cutit pe care il avea asupra lui si a inceput s-o loveasca si cu acesta. Acesta s-a dat de gol, crezand ca politistii venisera croiti sa-l invinovateasca de complicitate la crima. Criminalul si-a recunoscut fapta si a fost de acord sa le arate oamenilor legii locul faptei si unde a ingropat-o pe fata. Exista informatii potrivit carora individul s-ar fi aflat sub control judiciar pentru consum sau trafic de etnobotanice, numai ca daca acesta ar fi existat, el ar fi fost impus de o instanta de judecata, iar din verificarile noastre, acest lucru nu s-a intamplat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro