Criminalul care si-a ucis familia sustine ca a consumat droguri in ziua crimei, desi initial a negat. "Ii pare rau ca a provocat moartea copiilor prin durere"

Criminalul care si-a ucis familia sustine ca a consumat droguri in ziua crimei, desi initial a negat.

Cititi si: Filmul complet al crimei din Brasov si declaratiile socante facute de criminal in timpul audierilor: si-a ucis intai sotia, apoi copiii Ce probleme a avut ucigasul din Brasov inainte de a-si schimba viata si ce a marturisit anchetatorilor: teoria ingerilor si expansiunea constiintei Cine este barbatul care si-a ucis intreaga familie dupa o vizita misterioasa la o manastire.

acum 54 luni (3 Apr 2018)

Florin Mircea Buliga se afla in arestul Politiei Brasov. "El spune ca a ucis un trup si nu sufletul. A mai spus ca ii pare rau ca a provocat moartea copiilor sai prin durere, ca ar fi preferat ca ei sa nu sufere", a spus Daniel Diaconu.

Criminalul i-a mai povestit avocatului sau ca are in continuare ganduri de sinucidere si ca nu mai are vointa sa traiasca. In schimb a spus ca trebuie sa isi puna lucrurile in ordine, ca vrea ca afacerea sa sa nu fie distrusa si sa fie trecuta in administrare catre angajati.

Florin Mircea Buliga i-a mai spus avocatului sau ca este intr-o stare vegetativa, ca citeste Bilblia si fumeaza foarte mult. I-a spus avocatului ca a consumat "un joint" dimineata si inca unul cand a vrut sa se sinucida, pe drum, dar ca nu stie daca inainte sau dupa ce si-a infipt cutitul in piept. Am solicitat o expertiza completa care se va efectua la Mina Minovici si care ne va arata momentul exact in care au fost consumate substantele.

Potrivit unor surse din ancheta, saptamana aceasta urmeaza sa se faca si reconstituirea crimei, dupa care Florin Mircea Buliga va fi dus la Bucuresti la Mina Minovici pentru expertiza psihiatrica. Barbatul a tinut un jurnal care dovedeste ca avea ganduri negre cu aproape trei saptamani inainte de crima, fapt care ar putea fi o dovada ca si-a premeditat fapta.

Cititi si:

Filmul complet al crimei din Brasov si declaratiile socante facute de criminal in timpul audierilor: si-a ucis intai sotia, apoi copiii

Ce probleme a avut ucigasul din Brasov inainte de a-si schimba viata si ce a marturisit anchetatorilor: teoria ingerilor si expansiunea constiintei

Cine este barbatul care si-a ucis intreaga familie dupa o vizita misterioasa la o manastire. Psiholog: "Omul a suferit o criza psihotica"

Unde a fost criminalul din Brasov inainte de a-si ucide familia:... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro