Criminalul care a ucis si spanzurat un copil la marginea unei paduri: "Eram baut, l-am omorat din greseala"

Criminalul care a ucis si spanzurat un copil la marginea unei paduri:

Oamenii legii s-au deplasat la fata locului si cum existau suspiciuni cu priivre la decesul minorului, in sprijinul agentilor din Paltinoasa a venit o echipa complexa formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului Criminalistic, care au fost coordonati de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava, pentru a stabili imprejurarile in care a survenit decesul. Crima este principala ipoteza a anchetatorilor Un batran cu handicap locomotor a fost condamnat la sase ani de inchisoare dupa ce si-a omorat sora de 81 de ani cu un cadru metalic Crima de la Medicina care a ingrozit Romania.

acum 46 luni (3 Aug 2016)

O crima socanta a zguduit comunitatea de rromi din satul Capu Codrului, din judetul Suceava. Un minor de 12 ani a fost gasit mort la marginea unei paduri din localitate, dupa ce a fost ucis de un consatean cu sase ani mai mare. La data de 1 august 2016, la ora 08.00, agentii Postului de Politie Paltinoasa au fost anuntati prin 112 de catre Sandu Covaci ca fiul sau nu a mai venit acasa. Din declaratia barbatului a rezultat ca in ziua de 31 iulie 2016, in jurul orei 15.00, Cosmin Covaci, de 12 ani, din comuna Paltinoasa, a plecat cu fratele sau, Iosif Covaci, sa joace fotbal, iar dupa circa 30 de minute, cel din urma s-a intors acasa lasandu-si fratele la fotbal.

Avand in vedere varsta minorului si cele reclamate, la nivelul subunitatii si sectiei din Paltinoasa au fost formate o echipa de cercetare a locului faptei si doua echipe de cautare a minorului. In urma investigatiilor desfasurate de politisti a reiesit ca ultima persoana care l-a vazut pe minorul disparut se numeste Denis-Ionut Marcu, care a declarat ca l-a condus pe Cosmin Covaci acasa in dimineata zilei de 1 august a.c., in jurul orei 03.00. Pe timpul cautarilor, tatal minorului i-a sunat pe agentii din cadrul Postului de Politie Paltinoasa si a anuntat ca l-a gasit pe fiul sau decedat, la marginea unei paduri, la o distanta de circa un kilometru de locuinta sa.

Oamenii legii s-au deplasat la fata locului si cum existau suspiciuni cu priivre la decesul minorului, in sprijinul agentilor din Paltinoasa a venit o echipa complexa formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului Criminalistic, care au fost coordonati de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava, pentru a stabili imprejurarile in care a survenit decesul. Doi frati din localitate, in varsta de 15 si 18 ani, si-au adus aminte ca minorul a avut in urma cu cateva zile o disputa cu sora lor de 12 ani, aruncand cu o piatra in aceasta.... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro