Criminali in serie romani care au ucis din nou dupa eliberarea din puscarie. Cazul braileanului condamnat de doua ori la inchisoare pe viata

Criminali in serie romani care au ucis din nou dupa eliberarea din puscarie. Cazul braileanului condamnat de doua ori la inchisoare pe viata

In urma unei decizii a Judecatoriei Braila, pronuntata pe 4 noiembrie 2013, Fanea Milea (53 de ani) era pus in libertate, cu un "rest" de pedeapsa ramas de executat de 28.327 zile de inchisoare. A violat-o dupa ce i-a zdrobit pieptul si abdomenul Infuriat la culme de rezistenta batranei, Fanel Milea a lovit-o in nestire cu pumnii si cu picioarele in cap si torace, smulgandu-i si smocuri mari de par din cap. Batuta trei zile la rand in fata fiicei de cinci ani Un alt ucigas in serie, Leonard Stan (53 de ani) si-a ucis concubina in 2015, dupa ce a batut-o timp de trei zile cu doua curele si cu pumnii. De la inceputul anului 2015, femeia traia in concubinaj cu Leonard Stan (53 de ani), un individ extrem de violent, condamnat in 1992 la 17 ani de inchisoare pentru omor.

acum 74 luni (23 Dec 2017)

In urma unei decizii a Judecatoriei Braila, pronuntata pe 4 noiembrie 2013, Fanea Milea (53 de ani) era pus in libertate, cu un "rest" de pedeapsa ramas de executat de 28.327 zile de inchisoare.

Ucigasul a fost condamnat pentru prima data la inchisoare pe viata in 1994, in urma unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce omorase doi batrani din Botosani cu o salbaticie greu de inchipuit.

De altfel, acuzatiile aduse criminalului vorbesc de la sine: omor deosebit de grav, viol, perversiune sexuala, lipsire de libertate si talharie. In 2015, criminalul a recidivat, iar victima a fost tot o batrana, Vasilica Grosu, in varsta de 83 de ani, din satul Gura Calmatui, comuna Bertestii de Jos, judetul Braila.

Dupa ce a iesit din inchisoare, Fanel Milea obisnuia sa vanda peste localnicilor din Gura Calmatui, iar printre clienti s-a numarat si Vasilica Grosu, care locuia singura intr-o casuta la marginea satului.

Anchetatorii au stabilit ca, in seara zilei de 21 iunie 2015, criminalul a cumparat bautura si mancare de la un chios din localitate, dupa care a decis sa o violeze pe batrana.

Amortit de bautura, a cazut de mai multe ori in curtea casei unde locuia Vasilica Grosu, iar in cele din urma a navalit peste batrana. Desi se misca foarte greu si avea nevoie de doua bastoane pentru a se deplasa, octogenara a luptat cu disperare pentru a scapa cu viata.

A violat-o dupa ce i-a zdrobit pieptul si abdomenul

Infuriat la culme de rezistenta batranei, Fanel Milea a lovit-o in nestire cu pumnii si cu picioarele in cap si torace, smulgandu-i si smocuri mari de par din cap. Loviturile primite de batrana au fost atat de puternice, incat i-au comprimat pieptul si abdomenul, iar in timp ce agoniza, criminalul a violat-o.

Fanel Milea a negat ca ar fi cunoscut-o pe victima, dar si ca ar f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro