Crimele perfecte care au ingrozit Suceava. Cum au fost ucisi cu bestialitate cinci oameni fara a fi gasiti vinovatii

Crimele perfecte care au ingrozit Suceava. Cum au fost ucisi cu bestialitate cinci oameni fara a fi gasiti vinovatii

In judetul Suceava au avut loc mai multe crime odioase, insa nu de fiecare data autorii au fost descoperiti si pedepsiti conform legii. Doi soti din Milisauti omorati cu un picior de la un scaun Sotii Gheorghe si Elena Hreniuc, ambii de 70 de ani, din Milisauti, au fost gasiti morti in casa de o nepoata de-a lor venita sa mulga vaca. Pe data de 10 februarie 2003, la ora 16.00, M.H., de 76 de ani, din satul Serbanesti, comuna Zvoristea, a fost gasita moarta in casa ei, pe corp avand mai multe urme de violenta.

acum 48 luni (13 Dec 2015)

In judetul Suceava au avut loc mai multe crime odioase, insa nu de fiecare data autorii au fost descoperiti si pedepsiti conform legii. Anchetatorii investigheaza si astazi dosare vechi de peste 10 ani, peste care s-a asternut praful, insa cu ajutorul tehnologiei dezvoltate din ziua de astazi procurorii criminalisti spera sa dea de urma celor care au curmat viata unor persoane nevinovate.

Ultima crima de acest gen, inregistrata de politistii suceveni cu autor necunoscut dateaza din anul 2008. Atunci pe data de 12 septembrie, Alina Corocaescu, in varsta de 27 de ani, a fost gasita moarta intr-un apartament din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Tanara a fost lovita in cap, de trei ori, cu o ranga, insa chiar daca fapta a fost comisa in amiaza mare nimeni nu a auzit sau vazut nimic. Alina, absolventa a doua facultati - Drept si Psihologie - a fost gasita moarta, chiar de mama ei care declara la acea vreme ca imaginea fiicei sale moarte o va urmari pana va ajunge in mormant. Anchetatorii au stabilit atunci ca motivul crimei a fost jaful, criminalul furand din casa o borseta in care erau cateva sute de lei. Doi soti din Milisauti omorati cu un picior de la un scaun

Sotii Gheorghe si Elena Hreniuc, ambii de 70 de ani, din Milisauti, au fost gasiti morti in casa de o nepoata de-a lor venita sa mulga vaca. Copila va ramane toata viata marcata de ceea ce a vazut in camera in care si-a gasit bunicii morti, cu capurile farmate si cu peretii plini de sange. Ambii batrani au fost ucisi cu cruzime, anchetatorii stabilind ca criminalul a folosit un picior de la scaun cu care si-a lovit victimele peste cap si corp pana cand acestea si-au dat suflarea. Chiar daca au fost ridicate amprente, s-au facut masuratori si au fost audiate mai multe persoane, nici pana in ziua de astazi nu a fost descoperit cel care a luat viata celor doi batrani. La acea vreme locuitorii din Milisauti au fost ingroziti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro