Crime in serie care au zguduit Romania. Un pedofil a violat si omorat patru baieti: "Am vrut sa ma razbun pentru abuzurile din copilaria mea"

Crime in serie care au zguduit Romania. Un pedofil a violat si omorat patru baieti:

Descoperirea a fost facuta de muncitorii de la Salubritate, care fusesera sesizati de profesorii de la amintita scoala ca din canalizare vine un miros greu de mortaciune. Cadavrele putrezeau acolo de 4-5 luni Prima concluzie a legistilor a fost ca trupurile neidentificate, aflate intr-un stadiu avansat de putrefactie, zaceau in canalizare de patru sau chiar cinci luni, probabil din preajma sarbatorilor de iarna. Pe de o parte in randul parintilor, care se temeau ca si copiilor ar putea cadea victima ucigasului, pe de alta parte, in randul autoritatilor, care au pornit o ampla campanie de scotocire a canalizarilor, in cautarea de alte posibile victime. "Cu ocazia examinarii medico-legala efectuata de catre medicii legisti din cadrul Laboratorului de Medicina Legala Galati, s-a constatat ca fragmentele de schelet descoperite la fata locului sunt de natura animala.

acum 106 luni (12 Aug 2015)

Povestea crimelor in serie din Galati, carora le-au cazut victime patru baieti cu varste curpinse intre noua si 13 ani, incepe in primavara anului 2001, cu o descoperire macabra. Cadavrele a doi baieti de opt si noua ani au fost gasite in canalizarea prin care treceau conductele termice din apropierea Scolii Generale nr.

Descoperirea a fost facuta de muncitorii de la Salubritate, care fusesera sesizati de profesorii de la amintita scoala ca din canalizare vine un miros greu de mortaciune. Se suspecta ca ar fi vorba de un caine mort, asa ca socul descoperirii a fost teribil. Eram in cancelarie cand s-a raspandit zvonul ca politistii au gasit doua cadavre in canalizarea de langa scoala. Luni de zile am visat oroarea", povesteste unul dintre profesorii care la acea vreme predau la Scoala nr. Cadavrele putrezeau acolo de 4-5 luni

Prima concluzie a legistilor a fost ca trupurile neidentificate, aflate intr-un stadiu avansat de putrefactie, zaceau in canalizare de patru sau chiar cinci luni, probabil din preajma sarbatorilor de iarna. Pe de o parte in randul parintilor, care se temeau ca si copiilor ar putea cadea victima ucigasului, pe de alta parte, in randul autoritatilor, care au pornit o ampla campanie de scotocire a canalizarilor, in cautarea de alte posibile victime. O vreme, copiii au fost luati de la scoala, absolut toti, de parinti. Eram diriginta la o clasa de-a sasea si aveam parinti care ma sunau si de cateva ori pe zi pentru a se asigura ca nu s-a intamplat nimic si copiii lor sunt la scoala, in siguranta", isi aminteste profesoara Lidia Popa.

Isteria s-a dovedit intemeiata caci, la cateva zile distanta, intr-o canalizare aflata la cateva sute de metri de locul primei descoperiri, avea sa mai fie gasit cadavrul unui baiat in varsta de 10-11 ani. Mai mult decat atat, catre sfarsitul anului 2001 a mai fost gasit un cadavru, de data aceasta al unui baiat de 12-13 ani, intr-un camin d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro