Crima violenta in seara de Craciun. Un tanar murit dupa ce a fost injunghiat de vecinul lui

Crima violenta in seara de Craciun. Un tanar murit dupa ce a fost injunghiat de vecinul lui

Pe aceeasi tema: Crima salbatica inainte de Craciun: un adolescent de 17 ani a murit, dupa ce a fost injunghiat pe o ulita din Botosani Omorat de propriul fiu cu mai multe lovituri de cutit.

acum 85 luni (26 Dec 2015)

Un eveniment tragic s-a intamplat in seara de Carciun. Tragicul eveniment a fost anuntat printr-un comunicat de presa transmis de catre Serviciul Judetean de Ambulanta.

"Se constata ca victima este un barbat de 30 ani, inconstient, care nu mai respira, ca urmare a unei plagi injunghiate la nivel toracic posterior stang. Victima prezinta o sangerare masiva si avea doar un puls slab", transmite Serviciul Judetean de Ambulanta

Din cauza celor intamplate, apartinatorii au devenit agresivi verbal cu echipajul de pe ambulanta, acesta fiind nevoit sa preia pacientul in ambulanta si sa realizeze manevrele salvatoare in timpul deplasarii spre unitatea spitaliceasca din Negresti Oas, unde cazul era asteptat si de un medic chirurg. In spitalul Negrasti Oas se continua manevrele de resuscitare, dar fara raspuns, iar in final, barbatul de 30 de ani este declarat decedat. Ca urmare a celor intamplate, conducerea Ambulantei le transmite satmarenilor a ajuta si de a sprijini echipajele ajunse la caz, nu de a-i ameninta sau injura.

"Mai mult, dorim sa informam populatia ca Ambulanta are personal profesionist, bine pregatit, cadre medicale cu experienta si daruiti meseriei pe care o fac. Principalul rol al Ambulantei este acela de a acorda primul ajutor calificat de urgenta in astfel de cazuri si abia apoi sa transporte la spital pacientul cu functii vitale prezente.

Cazul a fost preluat de Politie.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro