Crima Ungariei este ca s-a aratat dispusa sa participe cu Federatia Rusiei la ciopartirea Ucrainei

> La cateva sute de kilometri, la est de Romania, blindate rasaritene trec granita din Rusia in Ucraina, nestingherite. Chiar si in pofida anuntului Departamentului de Stat, al SUA, ca se va face schimb de informatii cu Moscova, privind situatia de la frontiera ruso-ucraineana, Federatia Rusa isi extinde prezenta militara pe teritoriul estic al fostei republici fratesti, cu capitala la Kiev. La Pentagon, generalii nu se mai feresc sa considere actiuni de acest gen ca o fortare a Rusiei de a pune comunitatea euroatlantica sa reflecteze la iminenta apropiere de marginea prapastiei nucleare. @ De mai multi ani Federatia Rusa ne spune ca suntem inamici, ne spune ca asupra inamicilor au tintit principalele mijloace de lovire nucleara, ca este hotarata sa actioneze impotriva intentiilor inamicilor.

acum 112 luni (9 Nov 2014)

>

La cateva sute de kilometri, la est de Romania, blindate rasaritene trec granita din Rusia in Ucraina, nestingherite.

Chiar si in pofida anuntului Departamentului de Stat, al SUA, ca se va face schimb de informatii cu Moscova, privind situatia de la frontiera ruso-ucraineana, Federatia Rusa isi extinde prezenta militara pe teritoriul estic al fostei republici fratesti, cu capitala la Kiev.

Insurgentii separatisti au atacat cu artilerie fortele ucrainene, semn ca pacea este un cuvant pe care nimeni nu mai da, acolo, vreo rubla.

Pana acum au fost ucisi 4.035 de oameni si raniti 9.336 de cetateni ucraineni, ca urmare a luptelor inversunate din partea rasariteana a Ucrainei.

In acest context, 31 octombrie 2014 a fost ziua in care, in urma ordinului primit, piloti militari rusi au surprins pe aliati, prin traseu si temeritatea de a ii atentiona asupra fortei de lovire, din aer, cu rachete nucleare strategice.

La Pentagon, generalii nu se mai feresc sa considere actiuni de acest gen ca o fortare a Rusiei de a pune comunitatea euroatlantica sa reflecteze la iminenta apropiere de marginea prapastiei nucleare.

Cum vad generali romani, cu experiente aparte, aceasta dinamica uluitoare, pentru neinitiati in mediul militar, am aflat in cadrul emisiunii ZIUA Z, pe care am initiat-o la postul de televiziune The Money Channel.

Au raspuns invitatiei de a fi prezenti pe platoul de filmare generalii Constantin Degeratu si Mihaiu Margarit. Constantin Degeratu:

@ Asistam la intensificarea testelor pe care Federatia Rusa le face pentru a vedea capacitatea posibila de reactie a ceea ce ei, rusii, au numit adversarul lor principal - NATO.

@ Rusii au ajuns la concluzia ca mai pot face suficient de mult, fata de cum a reactionat, pana acum, comunitatea euroatlantica.

@ Rusia inca mai poate savarsi o serie de infractiuni internationale.

@ Crima pe care a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro