Crima salbatica inainte de Craciun: un adolescent de 17 ani a murit, dupa ce a fost injunghiat pe o ulita din Botosani

Crima salbatica inainte de Craciun: un adolescent de 17 ani a murit, dupa ce a fost injunghiat pe o ulita din Botosani

Sebastian era insotit de patru prieteni, cu varste cuprinse intre 16 si 20 de ani, cand pe drum s-au intalnit cu alti trei consateni, in varsta de 28, 39 si 40 de ani. Marian, de 20 de ani, l-a lovit cu pumnii si picioarele pe C.V., de 40 de ani", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani.

acum 65 luni (23 Dec 2015)

Un tanar de 17 ani, din comuna botosaneana Vorniceni, a murit intr-un spital din Iasi, dupa ce a fost batut si injunghiat mai multi indivizi. Sebastian era insotit de patru prieteni, cu varste cuprinse intre 16 si 20 de ani, cand pe drum s-au intalnit cu alti trei consateni, in varsta de 28, 39 si 40 de ani. Acestia au inceput sa-si aplice unii altora lovituri de pumn si picioare, iar la un moment dat altercatia de degenerat.

"In timpul altercatiei, S.C., de 28 de ani, cu un cutit ce il avea asupra sa, l-a lovit pe S. Marian, de 20 de ani, l-a lovit cu pumnii si picioarele pe C.V., de 40 de ani", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani. Si barbatul de 40 de ani a fost dus cu ambulanta la spital, insa cu leziuni nu foarte grave.

Astazi dimneata, in jurul orei 04.00, medicii botosaneni au reusit sa-l stabilizeze pe minor si sa-l transporte cu ambulanta la Aeroportul "Stefan cel Mare" din Suceava, iar de aici a fost transferat cu un elicopter SMURD la o clinica din Iasi, unde din nefericire a decedat.

Daca la inceput politistii si procurorii botosaneni au intocmit un dosar penal pentru tentativa de omor, dupa decesul lui Sebastian incadrarea juridica a fost schimbata in omor calificat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro