Crima prin tortura la Iasi: tanar de 20 de ani gasit atarnat de gard cu incheieturile de la maini si picioare taiate

Crima prin tortura la Iasi: tanar de 20 de ani gasit atarnat de gard cu incheieturile de la maini si picioare taiate

-------------------------------- Stire initiala: Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi investigheaza o crima petrecuta in dimineata zilei de vineri, 17 iulie, in localitatea Sinesti, acolo unde un tanar de 20 de ani a fost gasit ucis.

acum 61 luni (17 Jul 2015)

Ambii sunt din localitatea ieseana si, se pare, ca au avut un conflict in Italia, care a degenerat in urma unei altercatii avute in seara zilei de 16 iulie. Surse judiciare spun ca, in total, cel putin 10 indivizi l-ar fi torturat pe tanarul de 20 de ani. -------------------------------- Stire initiala: Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi investigheaza o crima petrecuta in dimineata zilei de vineri, 17 iulie, in localitatea Sinesti, acolo unde un tanar de 20 de ani a fost gasit ucis.

Catalin Manole (jos FOTO Facebook), cel omorat, a fost descoperit de fratele sau (dreapta FOTO bzi.ro) atarnand de un gard, avand incheieturile de la o mana si un picior taiate. Modul in care a fost ucis tanarul i-a socat chiar si pe angajatii de la Ambulanta. Oamenii din Sinesti au sunat la 112 dupa ce au auzit scandal si l-au vazut pe barbat agonizand, cu un picior si o mana taiate. Conform primelor observatii ale politistilor, criminalii l-au batut intai pe tanar cu bestialitate, apoi i-au taiat mana dreapta de la cot si piciorul stang de la genunchi. Potrivit localnicilor care au sunat la 112, inainte de crima baiatul ar fi spus unor consateni ca este urmarit. Trupul sau a fost transportat de Institutul de Medicina Legala din Iasi in vederea efectuarii necropsiei. Procurorii incearca acum sa-i identifice pe toti cei care au luat parte la crima infioratoare de la Iasi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro