Crima infioratoare la Scornicesti. Un tanar si-a omorat iubita si a abandonat-o pe E 574. Politistii l-au prins la Pitesti

Crima infioratoare la Scornicesti. Un tanar si-a omorat iubita si a abandonat-o pe E 574. Politistii l-au prins la Pitesti

In sarcina inculpatului s-a retinut savarsirea infractiunii de omor calificat, agravanta fiind determinata de retinerea faptei cu premeditare si, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cutit, corp delict, precum si la aplicarea, cu ferocitate, a unui numar mare de lovituri", a anuntat astazi Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, care l-a retinut pe tanar. "Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace scumpa mea colega frumoasa si desteapta Cristina Marin...Dumnezeu te-a luat mult prea repede la El....Un inger printre ingeri...", posteaza o colega de serviciu, in timp ce sora ei a gasit puterea sa scrie: "In amintirea surioarei mele scumpe Cristina Marin.

acum 60 luni (12 Dec 2016)

Tanara, Cristina Marin (30 ani), s-a intalnit ieri-seara cu iubitul sau din Pitesti in Scornicesti.

"Din ce am auzit si eu, s-au intalnit in Scornicesti, fata a lasat masina ei acolo si a urcat in masina lui. A plecat cu ea in Baltati si ce s-a intamplat Dumnezeu stie. Lucra la un atelier de croitorie pe care sora ei il are cu un englez, sau cam asa ceva. Nu se poate sa faci asa ceva, numai ca in timpurile astea, ce s-o intampla cu acesti tineri...", a spus primarul.

Criminalul, probabil premeditand crima, a avut grija ca inainte sa comita fapta sa anunte familia victimei.

"In fapt, s-a retinut ca in dupa amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, in timp ce se afla impreuna cu victima R.A.M.(fosta sa prietena) in autoturismul proprietate personala si care era stationat pe raza or. Scornicesti sat Baltati jud.Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cutit in zona inimii, care au generat decesul.

In sarcina inculpatului s-a retinut savarsirea infractiunii de omor calificat, agravanta fiind determinata de retinerea faptei cu premeditare si, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cutit, corp delict, precum si la aplicarea, cu ferocitate, a unui numar mare de lovituri", a anuntat astazi Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, care l-a retinut pe tanar.

"Ai fost ucisa de omul pe care il considerai viitorul tau sot"

Pe pagina de Facebook a victimei au inceput sa curga postarile prietenilor, unii dintre ei comuni. Conform acestora, criminalul avea un loc important in viata fetei, cei doi planuind sa se casatoreasca.

"Dumnezeu sa te primeasca in Imparatia Lui,draga prietena si colega cu suflet bland si curat plecata prea curand dintre noi.Nu te vom uita niciodata CRISTINA", scrie o prietena.

"Odihneste-te in pace inger bland,ai fost ucisa de omul pe care eu il consideram prieten,iar ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro