Crima in prima zi a anului. Tatal unui preot si-a ucis sotia, pe care o suspecta ca il insala cu un vecin

Crima in prima zi a anului. Tatal unui preot si-a ucis sotia, pe care o suspecta ca il insala cu un vecin

In momentul in care a intrat in casa, preotul, insotit de fiul sau, si-a gasit mama moarta intinsa pe un pat, iar tatal scria o scrisoare de adio. Suspectul sustine ca a apostrofat victima pentru ca a observat ca aceasta isi facuse nevoile pe ea si observase urme de vin rosu, iar ei consumase vin alb pe tot parcursul zilei.

acum 47 luni (3 Jan 2016)

In momentul in care a intrat in casa, preotul, insotit de fiul sau, si-a gasit mama moarta intinsa pe un pat, iar tatal scria o scrisoare de adio.

Imediat au fost alertate autoritatile, in zona deplasandu-se criminalisti si un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui. Audiat, barbatul a recunoscut ca si-a injunghiat sotia cu o seara inainte, pe fondul geloziei, iar dupa ce a a omorat-o, fiind beat, a dormit alaturi de ea pana dimineata.

Sambata dimineata, realizand ca si-a omorat consoarta, barbatul a mers la magazinul din sat, a cumparat doi litri de vin, intentionand ca dupa ce se va imbata sa isi puna capat zilelor.

"Suspectul a inceput sa scrie un bilet de adio, in care sa explice ceea ce s-a intamplat. In timp ce descria imprejurarile care au condus la comiterea infractiunii, a fost intrerupt de fiul sau care a venit in vizita. La audieri, suspectul a recunoscut ca a lovit victima cu un cutit in zona pieptului, cu o seara inainte pentru ca o suspecta ca il inseala cu un localnic", a declarat pentru "Adevarul" procurorul Alice Ruja.

Pe tot parcursul zilei de sambata criminalistii au facut cercetare la fata locului si l-au audiat pe suspect. Baranul a descris in detaliu cum in prima zi a anului a consumat alaturi de sotia sa aproximativ cinci litri de vin alb. Suspectul sustine ca a apostrofat victima pentru ca a observat ca aceasta isi facuse nevoile pe ea si observase urme de vin rosu, iar ei consumase vin alb pe tot parcursul zilei. Vecinii sustin insa victima era cea care il provoca pe barbat si de multe ori il lovea, barbatul deplasandu-se cu dificultate. In aceasta toamna, batranul ar fi fost batut de sotia sa cu bastonul, pana l-a rupt. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro