Crima in Maramures. Un tanar si-a ucis tatal cu mai multe lovituri aplicate cu un ciocan. Mama se afla in stare grava

Crima in Maramures. Un tanar si-a ucis tatal cu mai multe lovituri aplicate cu un ciocan. Mama se afla in stare grava

Duminica seara, politia din Sighetu Marmatiei a fost alertata dupa ce, la locuinta unei familii a izbucnit un scandal care a degenerat in crima.Tanarul de 27 de ani, reintors in tara de doar sase luni dupa mai mult timp in care a muncit in Anglia pe fondul unui scandal, le-a aplicat mai multe lovitori cu un ciocan parintilor sai.

acum 32 luni (15 May 2017)

Duminica seara, politia din Sighetu Marmatiei a fost alertata dupa ce, la locuinta unei familii a izbucnit un scandal care a degenerat in crima.Tanarul de 27 de ani, reintors in tara de doar sase luni dupa mai mult timp in care a muncit in Anglia pe fondul unui scandal, le-a aplicat mai multe lovitori cu un ciocan parintilor sai. Vecinii care au auzit tipetele din casa lor a alertat politia si astfel, cei doi, barbatul de 64 de ani si femeia de 62, au fost transportati la spital. Nu este o urgenta absoluta, pacienta va fi pregatita si in momentul in care consideram ca putem face interventia fara riscuri majore, o sa o operam", a spus medicul neurochirurg Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Tanarul a fost retinut si urmeaza sa fie suspus unui examen psihiatric pentru a se stabili daca avea discernamant in momentul in care a comis fapta. De asemenea, se va constata daca era sub influenta alcoolului ori a substantelor interzise.

Mai puteti citi:

Zeci de pachete de tigari de contrabanda confiscate din tren. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro