Crima de la coafor. Fosta sotie a militarului ucigas acuza Politia ca l-a lasat in pace dupa ce i-a spart usa cu toporul. "Am depus plangeri. Degeaba"

"Am luat decizia de a divorta pentru ca nu mai suportam traumele fizice si psihice la care eram supusa. Eu am fost nevoita sa fug din tara pentru a-mi salva viata, timp in care el si-a refacut viata cu aceasta fata si probabil ca a uitat de existenta mea, dar din cand in cand imi mai trimitea mesaje - chiar acum un an - ca vrea sa ne impacam. "Ma asteptam, stiam ce va urma cu fata cu care este" Femeia confirma ca militarul a fost violent nu doar dupa ce s-a intors din Afganistan, ci de cand se stiu. Acesta a mai marturisit ca s-a dus la coafor cu gandul de a-si ucide iubita, inarmat cu un cutit, dupa ce ar fi baut coniac. "Institutia militara va colabora cu toata deschiderea si cu maxima operativitate cu organele de ancheta competente, in stabilirea circumstantelor producerii acestui tragic eveniment.

acum 36 luni (24 Jan 2018)

"Am luat decizia de a divorta pentru ca nu mai suportam traumele fizice si psihice la care eram supusa. Am certificate medicale pentru ca am avut nevoie de ingrijiri medicale", a marturisit fosta sotie, dupa ce barbatul si-a ucis actuala iubita. "Am depus plangeri pe numele lui la Politie, dar nu s-au inregistrat" Aceasta mai spune ca a fost de nenumarate ori la Politia din Titu pentru a face plangere impotriva sotului, dar nu se intampla nimic. Venea la usa apartamentului meu, ma ameninta cu moartea, insa Politia nu a luat nicio masura. Am fost nevoita, in baza certifictelor medico-legale sa bag un divort, iar singurul lucru care m-a salvat si sa obtin custodia copilului definitiva si irevocabila a fost ca el era cadru militar. Eu am fost nevoita sa fug din tara pentru a-mi salva viata, timp in care el si-a refacut viata cu aceasta fata si probabil ca a uitat de existenta mea, dar din cand in cand imi mai trimitea mesaje - chiar acum un an - ca vrea sa ne impacam. El nu se impaca cu ideea ca l-am parasit si nu accepta. Aceasta mai spune ca intr-o noapte s-a trezit cu sotul ei la usa, inarmat cu un topor. "A venit cu toporul la usa mea, impreuna cu fratele sau, sa-mi sparga usa, sa ma omoare. A avrut sa ma omoare si ma cauta efectiv sa ma omoare.

Militarul a franat in fata masinii fostei sotii, in care se afla si iubitul ei, a coborat, ar fi lovit parbrizul masinii si apoi l-ar fi agresat pe iubitul femeii. Sesizati, politistii din Titu au deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire si distrugere, insa dosarul s-a solutionat de catre procurori cu NUP (neinceperea urmaririi penale) in 2011. In ceea ce priveste alte plangeri privind violenta fata de fosta sotie, politistii din Titu spun ca nu stiu nimic despre asta. "Ma asteptam, stiam ce va urma cu fata cu care este"

Femeia confirma ca militarul a fost violent nu doar dupa ce s-a intors din Afganistan, ci de cand se stiu. Ma asteptam, stiam ce va urma cu fata cu care este, fiind su... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro