Crezi ca BITTMAN avea succes la femei? Colegul lui, EDI PETROSEL, a fost "RAPIT" de o CUBANEZA SUPERBA timp de doua zile

Crezi ca BITTMAN avea succes la femei? Colegul lui, EDI PETROSEL, a fost

Ce barbat frumos era tobosarul Holograf in anii 80 Invita de Andreea Esca in emisiunea "La Radio", de la Europa FM, Dan Bittman a dat din casa cateva povesti absolut delicioase.

acum 82 luni (8 May 2016)

Ce barbat frumos era tobosarul Holograf in anii 80

Invita de Andreea Esca in emisiunea "La Radio", de la Europa FM, Dan Bittman a dat din casa cateva povesti absolut delicioase. Intai a marturisit ca si lui i-au placut ciboargele in adolescenta, facand referire la afirmatia jurnalistului Cristian Tudor Popescu, facuta tot la Europa FM, ca in tinerete i-au placut ciboargele, intrebat fiind ce gen de fete il atrageau.

"L-am auzit pe Cristian Tudor Popescu ca lui i-au placut ciboargele. Ei bine vreau sa spun ca si mie! a spus Dan Bittman, in emisiunea "La Radio", cu Andreea Esca.

Cat priveste inceputul carierei sale in muzica si in formatia Holograf, Dan Bittman a dezvaluit ca era sa fie dat afara din formatie, din cauza sotiilor celorlalti membri! Si nu pentru ca ar fi frant inimi, asa cum ne-am astepta. La inceput, totul a fost bine si frumos pina m-au vazut sotiile! Asta care canta printre dinti, ca ala de la Iris?" Ei, si de atunci a inceput treaba cu Holograf, din 1985", a povestit artistul. Citeste si:

+De ce a ramas neinsurat Raed Arafat.

+Andreea Esca vorbeste despre plecarea si schimbarile de la PRO TV: "Mi s-a ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro