Cresterea nivelului calificarii in turism, prin proiectul "Calificarea - stimulent al cresterii performantei in domeniul turismului din Romania" POSDRU/164/2.3/S/141640

Cresterea nivelului calificarii in turism, prin proiectul

In implementarea proiectului s-a tinut cont: promovarea in randul angajatilor si angajatorilor a beneficiilor participarii angajatilor la programele de formare profesionala continua in vederea informarii asupra nevoii de formare profesionala a angajatilor, transmiterea de bune practici si modele succes angajatilor si angajatorilor, a beneficiilor participarii angajatilor la programele de formare profesionala continua in vederea informarii asupra nevoii de formare profesionala a angajatilor.

acum 102 luni (11 Dec 2015)

Prin intermediul programelor de formare profesionala derulate in cadrul proiectului, au fost imbunatatite cunostintele, aptitidinile si competentele persoanelor care au participat. Astfel, au fost derulate urmatoarele programe de formare profesionala continua: Camerista, cod 5142.1.1 (nivel 1) - 21 de grupe ; Bucatar, cod 5122.2.1 (nivel 2) - 26 de grupe ; Agent de turism - ghid, cod 5113.3.1 (nivel 3) - 1 grupa.

Prin campania de constientizare derulata pe tot parcursul proiectului si prin informarea cu privire la importanta nevoii de formare profesionala continua la nivelul sectorului turismului, numarul persoanelor interesate de participarea la cursurile de formare profesionala derulate este de peste 1700 de angajati, depasindu-se tinta initiala. In implementarea proiectului s-a tinut cont: promovarea in randul angajatilor si angajatorilor a beneficiilor participarii angajatilor la programele de formare profesionala continua in vederea informarii asupra nevoii de formare profesionala a angajatilor, transmiterea de bune practici si modele succes angajatilor si angajatorilor, a beneficiilor participarii angajatilor la programele de formare profesionala continua in vederea informarii asupra nevoii de formare profesionala a angajatilor. Media Scope S.R.L., Asociatia O sansa pentru Fiecare, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural - Filiala Brasov, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural - Filiala Iasi, S.C. Au fost vizate 4 regiuni de implementare, Centru, Nord - Vest, Nord - Est si Bucuresti - Ilfov din care au fost recrutare peste 2000 de persoane, ceea ce denota ca interesul persoanelor pentru cresterea nivelului lor de calificare a fost unul destul de mare.

Perioada de implementare a proiectului este 1 mai 2014 - 15 decembrie 2015.

Proiectul "Calificarea - Stimulent al cresterii performantei in domeniul turismului din Romania" POSDRU/164/2.3/S/141640 e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro