Crestere spectaculoasa Atrium Mall sub conducerea Granit Polus

Crestere spectaculoasa Atrium Mall sub conducerea Granit Polus

In comparatie cu rezultatele anului 2013, in urma schimbarilor privind numarul de vizitatori, in crestere cu 26%, cifra de afaceri a inregistrat o crestere de 82%, nivelul de inchiriere s-a imbunatatit cu 39%, a fost obtinut un profit net din venituri mai mare cu 74% si nivelul de ocupare a atins procentul de 96% comparativ cu 88%.

acum 62 luni (19 Apr 2017)

Eforturile depuse de catre conducerea mall-ului au fost rasplatite in 2017, prin castigarea titlului de Cel mai bine reamenajat mall din Romania.

In data de 6 aprilie 2017, Raddison BLU Hotel din Bucuresti a gazduit cea de-a 12-ea editie a galei de Premiere a spatiilor comerciale din Romania. Multumita rebrandingului energizant de care a avut parte, complexul aradean a reusit sa obtina titlul de Cel mai bine reamenajat mall din Romania, sub conducerea directa a grupului Granit Polus.

In comparatie cu rezultatele anului 2013, in urma schimbarilor privind numarul de vizitatori, in crestere cu 26%, cifra de afaceri a inregistrat o crestere de 82%, nivelul de inchiriere s-a imbunatatit cu 39%, a fost obtinut un profit net din venituri mai mare cu 74% si nivelul de ocupare a atins procentul de 96% comparativ cu 88%. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro