Creditul ipotecar, noua tendinta a anului 2015

Creditul ipotecar, noua tendinta a anului 2015

In functie de varsta, venituri, de stabilitatea financiara, de posibilitatea participarii la achitarea creditului a unui co-platitor si de gradul de siguranta de care omul se bucura, acesta poate opta pentru un credit ipotecar cu o dobanda fixa sau una variabila. Desi munca brokerilor de credite bancare este putin cunoscuta de publicul larg, brokerul face pentru clientii sai ceea ce multora le scapa din vedere - citeste cu mare atentie contractele de creditare si acorda o atentie sporita mai ales clauzelor pe care oamenii le-ar putea scapa din vedere.

acum 93 luni (21 Apr 2015)

Totusi cand vorbim de investitii de o asemenea anvergura, specialistii in domeniul financiar-bancar, brokerii AVBS Credit, ne sfatuiesc sa nu ne aruncam cu capul inainte in contractarea unui credit ipotecar. O casa este o dorinta fireasca pentru orice om, o a doua casa, insa, este deja un vis ambitios destinat oamenilor cu o situatie financiara buna si cu un loc de munca sigur. Totusi asigurarea viitorului, dincolo de orice risc, este extrem de importanta, indiferent de statutul financiar. Aici intra in scena compania de brokeraj bancar AVBS Credit, care ofera consiliere pe intregul proces de creditare si vegheaza asupra intereselor clientilor sai.

Brokerii AVBS Credit spun ca obtinerea unui credit ipotecar este o adevarata filosofie, daca nu chiar o matematica putin cunoscuta de oameni. In functie de varsta, venituri, de stabilitatea financiara, de posibilitatea participarii la achitarea creditului a unui co-platitor si de gradul de siguranta de care omul se bucura, acesta poate opta pentru un credit ipotecar cu o dobanda fixa sau una variabila. Brokerii AVBS Credit isi scapa clientii de grija zilei de maine si de regretele care ar putea sa apara ulterior. Cu o experienta de peste opt ani, brokerii AVBS Credit fac cunoscute clientilor nu doar cunostintele si veridicitatea informatiilor oferite, dar si ofertele a peste 20 de institutii bancare si non-bancare. Peste 300 de brokeri actioneaza cu maxima dedicare in interesul clientilor, fiind prezenti in toata tara si oferind cele mai bune solutii de creditare, intr-un mod unic, personalizat si GRATUIT. Desi munca brokerilor de credite bancare este putin cunoscuta de publicul larg, brokerul face pentru clientii sai ceea ce multora le scapa din vedere - citeste cu mare atentie contractele de creditare si acorda o atentie sporita mai ales clauzelor pe care oamenii le-ar putea scapa din vedere.

Pentru o a doua casa brokerii AV Broker Solutions recomanda creditul ipotecar contractat sub umbrela protec... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro