"Cred ca ar putea sa se inscrie chiar acum la maraton". Simona Halep, laudata dupa finala castigata la Madrid

Halep a invins-o pe Kristina Mladenovici in trei seturi, scor 7-5, 6-7, 6-2 si a cucerit titlul pe care il detinea de anul trecut. Ori de cate ori intorceam lovitura de backhand, stiam ca este o lovitura puternica si trebuie sa ii faci fata, sa alergi mult.

acum 79 luni (15 May 2017)

Halep a invins-o pe Kristina Mladenovici in trei seturi, scor 7-5, 6-7, 6-2 si a cucerit titlul pe care il detinea de anul trecut. La finalul meciului, ea a fost laudata la scena deschisa chiar de adversara sa, care a avut numai cuvinte frumoase la adresa ei, intr-un interviu acordat pentru WTA.

Poti sa ne vorbesti putin despre ce a facut Simona bine, in meciul de astazi? Ai fortat-o sa isi ridice nivelul jocului. Cred ca ar putea sa se inscrie la maraton, aici in Madrid. Desigur, ea a jucat uimitor cu lovituri de forehand si backhand puternice, alergand foarte mult. Credeam ca am incercat sa pun multa presiune, lovituri puternice. Ori de cate ori intorceam lovitura de backhand, stiam ca este o lovitura puternica si trebuie sa ii faci fata, sa alergi mult. Ea raspundea destul de bine. Ea a reusit sa managerieze mai bine cateva puncte.

Am fost putin ghinionista, la 4-2 nu am reusit sa ma mentin. Am ratat de cateva ori anumite lovituri, care m-au costat.

Nu, adica, evident cunoastem felul in care ea joaca. Te determina sa te misti, sa folosesti unghiurile, lovituri adanci. Da, ea este hotarata sa fie castigatoare acolo. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro