Creatoarea de moda Liliana Turoiu a fost numita in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman

Senatul a aprobat numirea creatoarei de moda Liliana Turoiu in functia de presedinte al ICR, ea fiind propusa de PSD pentru aceasta functie, potrivit Mediafax. Alte surse au precizat ca aceasta este chiar verisoara cu Adriean Videanu, fiind nascuta in Videle, Teleorman si ca actualul ei sot, Florin Ionel, ocupand functia de secretar general adjunct in Ministerul Economiei, cand acest minister era condus de Videanu.

acum 86 luni (24 Apr 2017)

Senatul a aprobat numirea creatoarei de moda Liliana Turoiu in functia de presedinte al ICR, ea fiind propusa de PSD pentru aceasta functie, potrivit Mediafax.

Liliana Magdalena Turoiu, propusa de PSD, este noul presedinte al Institutului Cultural Roman, dupa ce 71 de senatori au votat in favoarea ei, si 33 impotriva.

Din partea uniunilor de creatie au fost votati de senatori Ioan Carmazan, Aurelia Corbeanu, Damian Laurentiu Dumitru, Stefan Gheorghiu, Petru Lucaci, Ileana Tureanu si Ulpiu Vlad.

Initial, Vlad Alexandrescu, senator USR, a cerut ca toti candidatii la functiile de presedinte ICR sa fie audiati, marti, in plenul Senatului, solicitare care a fost respinsa insa de colegii sai.

Potrivit unor surse ale HotNews, Liliana Turoiu este fina lui Adriean Videanu, iar alte surse sustin ca ea ar fi chiar verisoara lui Adriean Videanu, fiind nascuta ca si acesta in Videle, Teleorman.

Surse politice contactate de HotNews.ro au declarat ca Liliana Turoiu este fina lui Adriean Videanu. Totusi, Liliana Turoiu a ramas apropiata de PDL in perioada in care partidul era la guvernare, fiind cunoscuta mai ales de femeile din partid carora le vindea creatiile sale vestimentare. Alte surse au precizat ca aceasta este chiar verisoara cu Adriean Videanu, fiind nascuta in Videle, Teleorman si ca actualul ei sot, Florin Ionel, ocupand functia de secretar general adjunct in Ministerul Economiei, cand acest minister era condus de Videanu. Cititi mai multe detalii aici: Surse: Creatoarea de moda Liliana Turoiu, ruda cu Adriean Videanu, ar fi propusa de PSD la sefia ICR ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro